Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Hildechristina.com om Marina Miracle FOR MENN

01 desember 2014 – Marina Engervik

hildechristina tester våre produkter for menn

Jan Erik er Hilde Christinas lojale tester. Han tester ofte produkter i samarbeid med henne og skriver ærlige og utfyllende omtaler. Nå har Jan Erik testet våre to nylanserte produkter laget for menn: Active Face Oil og Reload Night Serum.

Jan Erik innleder omtalen med å fortelle at han alltid har vært skeptisk til oljer fordi han ofte opplever å få akneutbrudd ved bruk av oljeprodukter, noe han nylig opplevde med et annet merke. Men Jan Erik hadde en helt annen opplevelse med Marina Miracle produkter for menn. 

Jan Erik starter med omtalen for Active Face Oil:

active face oil

''Designet på produktet er veldig “mann” med en sort flaske med hvit skrift og selve produktet kommer ut av beholderen ved hjelp av en dråpeteller. Anbefalt mengde er 4-6 dråper avhengig, men dette ser du selv på hvor mye produkt som trekker inn i huden. Oljen kan erstatte krem eller eventuelt brukes som et serum...

Først renser jeg huden, går over med toner og påfører rundt fem dråper – dette er mengden jeg har funnet er optimal for min hud. Bruker jeg oljen som et serum klapper jeg den lett inn, men hvis jeg skal bruke den alene masserer jeg den helt inn.''

Som nevnt tidligere så opplevde Jan Erik å få et akneutbrudd av et annet merke før han startet å teste våre produkter. Jan Erik forteller videre om Active Face Oil:

''Oljen er trygg for acne prone hud, har ikke fått meg til å bryte ut og selv om den er aktiv har den bare stimulert huden min positivt og jeg merket en stor bedring på utbruddet jeg fikk i på hals og nakke. Bruker jeg oljen på kveldstid våkner jeg opp med en fin glød og dropper jeg å bruke oljen kan jeg faktisk se en forskjell. Den gir ikke et typisk “oil face”, med det mener jeg at den trekker inn og ligger ikke som et lag utenpå huden og får ansiktet til å se fett ut.''

Jan Erik syns Active Face Oil gir god med fukt og at oljen hjelper på stresset hud. Og vi fikk Full Score! 

Omtalen fortsetter med Reload Night Serum. Han skriver:

reload night serum

''Produktet har en lukt som er veldig “mann” og er fremtrende hint med tea tree olje, men denne forsvinner fort. Oljen og pakningen både ser og lukter omtrent identisk som det Active Face Oil gjør, men effekten er allikevel en god del annerledes.

Oljen påføres på kveldstid og kan enten brukes alene eller som et serum. Jeg velger som oftest å bruke den som er serum under nattkrem, eller fuktmaske alt etter hva som er lettest å strekke seg etter. Resultatet er noe mer glød enn hva Active Fail Oil gjør noe jeg mistenker er effekten av AHA-syren i oljen som hjelper til med å fjerne døde hudceller.''

Jan Erik avslutter omtalen med disse ordene:

''Uansett er dette to oljer (eller serumer) som kommer godt med på vintertid hvor tørr luft ofte skaper en enorm ubalanse i huden. Er du mann, eller synes far, kjæreste eller en venn fortjener litt oppmerksomhet er disse oljene å anbefale. Det er sjeldent jeg anbefaler produkter laget for menn rett og slett fordi jeg ikke synes så mange av disse produktene er gode i forhold til hva som finnes på markedet av unisex produkter, men disse holder absolutt standarden slik jeg ser det.''

Klikk her for å lese innlegget på hildechristina.com