Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Ta et standpunkt imot dyretesting

04 februar 2014 – Marina Engervik

Bilde av en liten kanin.

Det er forbudt med dyretesting innenfor EU og EØS-land som Norge.

Heldigvis utføres det ikke dyreforsøk i kosmetikkindustrien i Norge, men land som Japan, Kina og USA holder på med dyreforsøk innenfor kosmetikk. Her er det viktig å gjøre seg kjent med hvilke merker og produsenter som tester på dyr. Hos dyrevern.no kan du se på en liste over merker du ikke burde kjøpe. Det er fortsatt mange merker som er testet på dyr som selges overalt her i Norge. Derfor er denne listen viktig å bli kjent med.

Husk at produkter du kjøper fra USA eller Kina eller andre steder utenfor EU kan være testet på dyr. Alltid sjekk dette før du kjøper produktet. Vi må ikke støtte disse store produsentene som mishandler dyrene. Visste du at i Kina så krever myndighetene at all kosmetikk skal være testet på dyr?

 

Marina Miracle er sterkt imot dyretesting

Vi har nøye sjekket at alle våre ingredienser er rene og aldri testet på dyr. Hos oss handler du alltid trygt. Når vi utvikler et nytt produkt er det nøye testet på frivillige kvinner og menn.

♦ Vi har gjort en grundig sjekk på hvor alle våre ingredienser kommer fra.

♦ Vi har sikret oss at ingen av våre leverandører driver med dyretesting og at de heller ikke har noen andre selskap til å gjøre dette for seg.

♦ Marina Miracle er helt fri for dyretesting ved alle stadier.

♦ Vi står oppført på Dyrevernets grønne lister over kosmetikk som ikke er testet på dyr. 

Se oss på Dyrevernets Grønne lister.