Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Vippeserum - Før og etter

31 januar 2014 – Marina Engervik

eyelash serum marina miracle

Vippeserum, helt naturlig uten noen kjemiske tilsetningsstoffer, fungerer det? Vippeserum med sterke kjemiske tilsetningstoffer stimulerer ofte en rask vekst som ikke varer. Øyevipper er ikke så ulikt håret på hodet, blir det tørt så kan det knekke og falle av. Vårt helt naturlige vippeserum inneholder derfor oljer og næring som gir fuktighet til vippene slik at de gror seg sunne og sterke. Dette blir på samme måte som når du bruker balsam i håret. Vippene tørker derfor ikke ut og gror seg lange og får en pen glans. Vi har en effektiv og skånsom formel som ikke føles tung eller irriterende å ha på. I tillegg er vippeserumet behagelig og lett å påføre. Og viktigst av alt, det virker.

 

Jeg var plaget med vipper som falt av, hele tiden

Vippene mine var ikke veldig korte, men jeg ønsket, som mange andre kvinner der ute, lengre og sunnere vipper. Vippene mine så ikke særlig lange ut, var ujevne og innimellom manglet det også noen vipper. Dette vises klart på FØR-bildet nedenfor. 

FØR                                       ETTER

Bilde av øyevipper før vippeserumEtter å ha brukt vippeserum

Etter tre måneder med bruk av øyevipeserumet så ser du på ETTER-bildet hvordan vippene mine ser ut nå. Vippene mine har faktisk blitt lengre, de har en jevn lengde og jeg mister ikke unormalt med vipper lengre. Vippene mine er nå sunne, glatte, lengre, mørkere og det er lettere å påføre mascara. Jeg bruker vippeserumet hver kveld for å bevare den gode effekten. 

Les også om blogger Celina Stamper som tester vippeserumet med før og etter bilder >>

 

Gi vippene dine skjønnheten tilbake

Etter mange år med mascara som sliter ned og etser vekk øyevippene dine. Vippeserumet vil tilføre vippene dine næring og fuktighet, og de vil garantert se sunnere ut. 

Eyelash Serum marina miracle

Gå til vårt Vippeserum >>