Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Argan Night Serum - Ny generasjon lansert!

06 juni 2016 – Marina Engervik

5 generasjon av argan night serum marina miracle

Jeg er opptatt av og alltid ha så rene og næringsrike ingredienser som mulig i alle produktene våre. Dette gjelder også Argan Night Serum. Nattserumet har vært på en lang reise og det har nå blitt oppgradert 5 ganger siden vi lanserte det høsten 2014. 

 

1 generasjon 

Den første generasjonen av Argan Night Serum inneholdt 15% økologiske ingredienser og resten var rene, naturlige ingredienser. Jeg visste at dette kunne forbedres, jeg måtte bare finne de riktige leverandørene som kunne tilby den standaren jeg var ute etter; økologisk dyrket i et rent miljø, med god luft og en økologisk sertifisering.

Jeg testet utallige forskjellige oljer og leverandører og fant etterhvert noen leverandører som kunne tilby økologiske oljer som var DEBIO-sertifisert og av høy kvalitet. Dette gjorde at jeg kunne øke kvaliteten på Argan Night Serum. Denne prosessen har jeg vært igjennom 5 ganger nå og for hver gang har nattserumet blitt mer og mer næringsrikt.

 

God olje er som en god vin

En måte å illustrere hvor viktig det er å finne riktig og god olje er å tenke på olje som en rødvin laget på merlot-druen. Man kan få en merlotvin fra Bordeaux i Frankrike eller man kan få kjøpt en merlotvin fra New Zealand. Begge disse vinene vil være laget på merlot-druen, men de vil ha svært forskjellig smak og forskjellig næringsinnhold fordi de er dyrket på forskjellige steder på jorda under forskjellige temperaturer og lagret og kanskje presset forskjellig. Man må gjøre mange undersøkelser og smake på mye rart før man finner den beste merlotvinen. Det blir samme historien med oljer. Tenk for eksempel på mandelolje, det fins et mangfold av produsenter av mandelolje og alle mandlene er dyrket litt forskjellig og presset forskjellig. Jeg har tatt på meg jobben med å finne den beste mandeloljen med mest mulig næringsinnhold slik at den kan gi mest mulig pleie til huden din. Mandeloljen vi bruker er extra virgin presset, det vil si at det er de første, mest næringsrike dråpene som kommer først ut når man presser oljen. Mandeloljen vi bruker er sertifisert økologisk av DEBIO som har strenge krav til både produksjon og renhet av oljen. Jeg har testet den selv, ettersom jeg med årene har blitt en ''oljekjenner'' som jeg kaller det og har funnet det både jeg og mitt testpanel mener er den aller beste mandeloljen. 

 

5 generasjon lansert i dag

I versjonen som vi lanserer i dag er nattserumet hele 92% sertifisert økologisk! Det betyr at de kveldene du smører deg med nattserumet vil huden din få enda mer næring enn før, enda mer fuktighet på en enda renere måte. 5 generasjon av Argan Night Serum vil jevne ut huden fordi den inneholder naturlig fruktsyre som hjelper de næringsrike oljene i serumet til å trenge enda dypere ned i huden. Oljene i serumet inneholder essensielle fettsyrer, et høyt innhold av antioksidanter og massevis av vitaminer! Når du våkner morgenen etter vil huden være mykere, jevnere og ha fått mer glød og spenst. Alt dette fordi den inneholder oljer av høy kvalitet hvor næringen har blitt ivaretatt i den skjøre, fine oljen.

 

Argan Night Serum

(Klikk på bildet for å se produktet)