Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Bildedryss fra åpningsfesten

03 juni 2016 – Marina Engervik

Butikken i frognerveien 44

Den 1 Juni 2016 åpnet vi verdens første Marina Miracle butikk i Frognerveien 44. Åpningen var vellykket og vi takker alle dere som kom innom! 

 

Konseptet vårt er at du kan komme innom butikken for å prøve produktene og få veiledning i riktig pleie for din hudtype. Når du kommer på besøk til oss vil du få en gratis konsultasjon og produktanbefaling tilpasset din hudtype. Du får mulighet til å virkelig kjenne på, lukte på og oppleve produktene som har fått så mye god omtale av både kunder og i media. 

 

Vi har åpent hver dag fra kl 10:30 - 17:00 (10:30 - 15:00 på lørdager), men hver tirsdag har vi åpent helt til kl 19:00, så da kan du som jobber lange dager også få tid til å komme innom oss. Vi lover deg en butikkopplevelse utenom det vanlige med våre norske og økologiske skjønnhetsprodukter! Velkommen til vår grønne butikk hvor du og din hud er vårt fokus. 

 


PS: Hvis du forteller oss når du kommer innom butikken vår at du har lest dette blogginnlegget vil du få gavekort av oss til en verdi på 150 kr å handle for i butikken! Gavekortet gjelder kun i vår butikk i Frognerveien 44 og varer fram til 1 August 2016. Gjelder kun 1 gang pr kunde.


 

marina miracle butikk bilder

marina miracle åpning av butikk

Kom innom butikken for en gratis konsultasjon og produktanbefaling tilpasset din hudtype.

Klikk her for å se åpningstider og kart >>