Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle PRO Green Mask

PRO Green Mask

PRO Green Mask - 7 Acid Natural Chemical Peel

o 100% naturlig

o 95% økologisk

o Probiotisk

o Vegansk

o 5.5% naturlige, kraftige BHA og AHA syrer

o Vitamin C

Bio-retinol

Hyaluronsyre

o Fransk grønn leire

 

Hvordan virker PRO Green Mask?

PRO Green mask er en spesialmaske kun til bruk for hudpleieterapeauter i salongbehandling. Masken har en frodig grønn i farge, lukter frisk sitrus og grapefrukt og inneholder hele 2 forskjellige BHA-syrer og 5 forskjellige typer AHA-syrer. Masken er formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon, minske arr, pigmentflekker og jevne ut hudtonen.

Den inneholder også oljer fra villnype, tindved og ringblomst. Inneholder probiotisk ferment av brokkoli, gotu kola og ris. Dette gjør at masken aktivt jobber med å peele huden på flere nivåer, samtidig som den tilfører fett og fuktighet og plumper huden full av næring og øker glød og spenst samtidig som den jevner ut hudtekstur. Denne naturlige kjemiske behandlingen er helt unik fordi den ikke tørker ut huden, den vil faktisk gi huden fukt samtidig som huden fornyes og forbedres.

 

Intelligent kjemi

Vi har utviklet en formuleringsmetode hvor fruktsyrene, probioitka og C-vitamin er kapslet inn i fettmolekylene. På denne måten har masken den nødvendige lave pH-verdien for at syrene skal fungere optimalt - men beskytter samtidig huden ved hjelp av det høye oljeinnholdet. Dermed får man en smertefri og behagelig kjemisk peeling behandling som etterlater huden fornyet og fuktet og med null nedetid og null flassing. Eneste etterbehandlingen er at kunden må bruke solfaktor daglig etter behandlingen i minst en uke. Anbefales også å bruke Shea Hydration Mask minst 2 netter i uken etter behandlingen for å bygge opp fuktigheten i huden.

 

Hvem kan bruke masken?

På grunn av intelligent kjemi kan PRO Green Mask brukes av alle hudtyper, også de som er sensitive. Masken kan forbedre hudtilstander som:

o Manglende spenst og glød

o Sliten og aldrende hud

o Akne og aknearr, store porer og fet hud

o Pigmentering, ujevn hudtone

o Ujevn hudstruktur og grov hud

o Kombinert hud i ubalanse

o Tørr og gusten hud

 

Hvordan brukes PRO Green Mask i behandling?

Masken passer alle hudtyper.

1. Rør godt i masken først.

2. Det er svært viktig å påføre masken på våt hud for å aktivere syrene, C vitaminet og probiotika. Fukt huden med Flower Berry Essence og påfør PRO Green Mask med pensel. Unngå øyeområdet.

3. Ta litt ekstra vann på fingertuppene og masser masken godt inn i huden i minst 3 minutter.

4. La virke i 10-15 minutter. Hold huden fuktet under hele virketiden med jevnlige spray med essensen. Vask av med vann.

5. Påfør Shea Hydration Mask for å roe ned huden etter behandlingen.

Anbefal kunden å bruke solfaktor daglig i en uke etter behandlingen. For optimale resultater anbefales det at behandlingen gjentas ca hver 4 uke.

Se instruksjonsvideo i bunnen av denne siden for å se hvordan masken brukes i kombinasjon med våre andre produkter.

 

Naturlige syrer

Masken inneholder 7 forskjellige naturlige syrer som alle jobber samstemt og aktivt på flere nivåer i huden. 

 

BHA syrer

Salsylic acid (Salisylsyre)

Malic acid (Eplesyre, dette er en 'crossover-syre' og fungerer som en BHA syre i PRO Green Mask)

 

AHA syrer

Glycolic acid (Glykolsyre)

Lactic acid (Melkesyre)

Ascorbic acid (Askorbinsyre og Vitamin C)

Tartaric acid (Vinsyre)

Citric acid (Sitronsyre)

 

Bio-retinol

Bio-retinol er naturlig forekommende i vårt kraftige villnype- og tindvedekstrakt. Disse plantene er svært rik på karoten (carotenoids) som er forstadiet til vitamin A, når huden næres med karoten omgjøres det til A-vitamin i huden. Det gjør at huden kan nyttiggjøre seg av vitaminet på en naturlig og veldig effektiv måte, og man reagerer ikke allergisk. Karoten og naturlig vitamin A er lindrende for sensitiv hud, jevner ut fine linjer og virker anti-aldrende.

 

Montmorillonite - Fransk grønn leire

PRO Green Mask farges grønn med en grønn leire fra Frankrike av svært høy kvalitet. Leire kan ikke sertifiseres økologisk da det er utvunnet av stein – blant annet fra vulkansk aske. Den er naturlig tørket fra åsene i Sardinia. Vi bruker food-grade fordi den holder en svært høy standard og er godt renset. Denne grønne leiren trekker ut toksiner fra huden og virker dyptrensende, i tillegg gir den utrolig god mineralnæring til huden.

 

Kan kjemisk peeling skade hudens barriere?

PRO Green Mask er en helt naturlig kjemisk peeling. Ordet kjemisk har kanskje en negativ klang, mest på grunn av markedsføring, men det er det riktige begrepet å bruke for å beskrive hva vår PRO Green Mask gjør. Det finnes mange nivåer av kjemisk peeling. Noen kjemiske peelinger er en ren syre som blir penslet på huden hvor syren er meget kraftig og i disse tilfellene vil en slik behandling midlertidig ødelegge eller svekke hudens barriere og mikroflora.

Peelingmasken vår er noe helt annet. Vi bruker 7 forskjellige syrer, BHA og AHA, og disse er naturlig framstilt nettopp via fermentering. Det er 5,5% syre i PRO Green Mask. Probiotika trives best i et surt miljø med en pH på 3.2 - 4.5 og det er også i denne pH’en at syrene i masken er aktive. Probiotika produserer også egne syrer når de fermenterer eller ‘spiser’, da utskiller de for eksempel melkesyre og eplesyre. Derfor blir faktisk vår PRO Green Mask som mat for hudens naturlige mikroflora og vil absolutt ikke ødelegge barrieren, men heller styrke hudens barriere.

 

INSTRUKSJONSVIDEO - Treatment Plan PRO Series

Her kan du se en instruksjonsvideo hvor du får både se og høre hvordan du kan gjennomføre en Marina Miracle-behandling i din salong.