Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle PRO Green Mask

Pro Green Mask Marina Miracle

PRO Green Mask - 7 Acid Natural Chemical Peel

o 100% naturlig

o 95% økologisk

o Probiotisk

o Vegansk

o 5.5% naturlige, kraftige BHA og AHA syrer

o Vitamin C

Bio-retinol

Hyaluronsyre

o Fransk grønn leire

o Gotu Kola

 

Hvordan virker PRO Green Mask?

PRO Green mask er en spesialmaske kun til bruk for hudpleieterapeauter i salongbehandling. Masken har en frodig grønnfarge, lukter frisk grapefrukt og inneholder 2 forskjellige BHA-syrer og 5 forskjellige typer AHA-syrer. Masken er formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon, minske arr, pigmentflekker og jevne ut hudtone og hudtekstur.

Den inneholder oljer fra villnype, tindved og ringblomst, probiotisk ferment av brokkoli, gotu kola og ris. Dette gjør at masken aktivt jobber med å peele huden på flere nivåer, samtidig som den tilfører lipider og fuktighet og plumper huden full av næring og øker glød og spenst. Denne naturlige kjemiske behandlingen er helt unik fordi den ikke tørker ut huden, den vil faktisk gi huden fukt samtidig som huden fornyes og forbedres. Det er ingen nedetid og man kan gå rett fra behandling og til sine gjøremål.

 

Intelligent kjemi

Vi har utviklet en formuleringsmetode hvor syrer, probioitka og C-vitamin er innkapslet i fettmolekylene. På denne måten har masken den nødvendige lave pH-verdien for at syrene skal fungere optimalt - men beskytter samtidig huden ved hjelp av det høye oljeinnholdet. Dermed får man en smertefri og behagelig kjemisk peeling-behandling som etterlater huden fornyet og fuktet og med null nedetid og null flassing. Kunden må bruke solfaktor daglig etter behandlingen i minst en uke. Anbefales også å bruke Marina Miracle produkter tilpasset kundens hudtype mellom behandlingene. Super Skin Food Mask er spesielt anbefalt å bruke minst 2 netter i uken etter behandlingen.

 

Hvem kan bruke masken?

På grunn av intelligent kjemi kan PRO Green Mask brukes av alle hudtyper, også de som er sensitive, har eksem eller rosacea. Kan også brukes av gravide og ammende. Masken kan forbedre hudtilstander som:

o Manglende spenst og glød

o Sliten og aldrende hud

o Akne og aknearr, store porer og fet hud

o Pigmentering, ujevn hudtone

o Ujevn hudstruktur og grov hud

o Kombinert hud i ubalanse

o Tørr og gusten hud

o For de som bare ønsker fornyet hud med frisk glød.

 

Hvordan brukes PRO Green Mask i behandling?

Marina Miracle Pro Green Mask

1. Start behandlingen med å dobbeltrense huden, først Sweet & Creamy Oil Cleanser, og så Fresh & Silky Foaming Cleanser. Bruk også gjerne White Temptation Mask for å få peelet hudoverflaten før du legger på PRO Green Mask. 

2. Det er svært viktig å påføre masken på våt hud for å aktivere syrene, C vitaminet og probiotika. Fukt huden med Flower Berry Essence og påfør PRO Green Mask. Unngå øyeområdet. (Det svir veldig om man får det i øynene, skyll øyet godt med vann hvis man er uheldig å få masken i øyet.)

3. Ta litt ekstra vann på fingertuppene og masser masken godt inn i huden i minst 3 minutter.

4. La virke i 10-15 minutter. Hold masken fuktet under hele virketiden med å pensle rent vann på huden. Vask av med fuktig klut.

5. Påfør Super Skin Food Mask for å roe ned huden etter behandlingen.

Anbefal kunden å bruke solfaktor daglig i en uke etter behandlingen. For optimale resultater anbefales det at behandlingen gjentas ca hver 4 uke. 4-6 ganger.

Se instruksjonsvideo i bunnen av denne siden for å se hvordan masken brukes i kombinasjon med våre andre produkter.

 

Naturlige syrer

Masken inneholder 7 forskjellige naturlige syrer som alle jobber samstemt og aktivt på flere nivåer i huden. 

 

BHA syrer

Salsylic acid (Salisylsyre)

Malic acid (Eplesyre, dette er en 'crossover-syre' og fungerer som en BHA syre i PRO Green Mask)

 

AHA syrer

Glycolic acid (Glykolsyre)

Lactic acid (Melkesyre)

Ascorbic acid (Askorbinsyre og Vitamin C)

Tartaric acid (Vinsyre)

Citric acid (Sitronsyre)

 

Bio-retinol

Vi har utviklet en helt egen måte å bryte ned molekylene i tindvedekstraktet og nypeekstraktet slik at huden mye mer effektivt klarer å omdanne karoten til vitamin A (retinol) i huden. Bio-retinol er naturlig forekommende i vårt kraftige villnype- og tindvedekstrakt. Disse plantene er svært rik på karoten (carotenoids) som er forstadiet til vitamin A, når huden næres med karoten omgjøres det til A-vitamin i huden. Det gjør at huden kan nyttiggjøre seg av vitaminet på en naturlig og veldig effektiv måte, og man reagerer ikke allergisk. Karoten og naturlig vitamin A er lindrende for sensitiv hud, øker kollagen og elastin i huden, gir raskere cellefornyelse, jevnere hud og hudtone og minimering av fine linjer og porer.

 

Montmorillonite - Fransk grønn leire

PRO Green Mask farges grønn med en grønn leire fra Frankrike av svært høy kvalitet. Leire kan ikke sertifiseres økologisk da det er utvunnet av stein – blant annet fra vulkansk aske. Den er naturlig tørket fra åsene i Sardinia. Vi bruker food-grade fordi den holder en svært høy standard og er godt renset. Denne grønne leiren trekker ut toksiner fra huden og virker dyptrensende, i tillegg gir den utrolig god mineralnæring til huden.

 

Kan kjemisk peeling skade hudens barriere?

PRO Green Mask er en helt naturlig kjemisk peeling. Ordet kjemisk har kanskje en negativ klang, mest på grunn av markedsføring, men det er det riktige begrepet å bruke for å beskrive hva vår PRO Green Mask gjør. Det finnes mange nivåer av kjemisk peeling. Noen kjemiske peelinger er en ren syre som blir penslet på huden hvor syren er meget kraftig og i disse tilfellene vil en slik behandling midlertidig ødelegge eller svekke hudens barriere og mikroflora.

Peelingmasken vår er noe helt annet. Vi bruker 7 forskjellige syrer, BHA og AHA, og disse er naturlig framstilt nettopp via fermentering. Det er 5,5% syre i PRO Green Mask. Probiotika trives best i et surt miljø med en pH på 3.2 - 4.5 og det er også i denne pH’en at syrene i masken er aktive. Probiotika produserer også egne syrer når de fermenterer eller ‘spiser’, da utskiller de for eksempel melkesyre og eplesyre. Derfor blir faktisk vår PRO Green Mask som mat for hudens naturlige mikroflora og vil absolutt ikke ødelegge barrieren, men heller styrke hudens barriere.

 

Før og etter bilder

Disse før og etter bildene viser etter behandling med PRO Green Mask samt daglig bruk av Marina Miracle produkter hjemme.

Før og etter bilde Marina Miracle

Før og etter bilde Marina Miracle pro green

Før og etter bilde Marina Miracle pro green mask


INSTRUKSJONSVIDEO - Treatment Plan PRO Series

Her kan du se en instruksjonsvideo hvor du får både se og høre hvordan du kan gjennomføre en Marina Miracle-behandling i din salong.