Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Hvordan virker Marina Miracle?

Hvordan virker Marina Miracle?

Våre produkter er naturlige og økologiske og det er den unike blandingen av eksotiske og nordiske oljer, urter og vitaminer som gjør at produktene virker så bra som de gjør.

Jojobaolje, mandelolje og apriksoolje vil balansere huden og gi fuktighet. Avocadoolje, nattlysolje og bringebærolje gir dypere fuktighet og er beroligende for huden. Lavendelolje, tetreolje og geraniumolje er pleiende og motvirker akne, kviser og sorte prikker. Virakolje, pathchouliolje og grapefruktolje vil jevne ut fine linjer og gi huden en jevnere hudtone. Aloe Vera, amaranth og brennesle er svært næringsrikt for huden. Probiotiske fermenterte juicer av brokkolispirer, alfalfaspirer, bringebærfrø og acai styrker hudbarrieren og bryter ned molekylene slik at de lettere taes opp av huden. Alle disse fine ingrediensene er bare noen få av de du finner i våre produkter.

Du kan lese mer om våre naturlige ingredienser her.

 

Våre ansiktsoljer og serum er som en flytende krem

Å smøre olje på huden i stedet for en vanlig krem kan være uvant for mange. I motsetning til en ansiktsolje, består en vanlig krem alltid av en blanding av oljer og vannbaserte ekstrakter eller rent vann som ved hjelp av en emulgeringsprosess holdes blandet slik at det blir en krem.

Det er oljene som inneholder mest fettløselig næring som huden gjenkjenner og tar best opp. Det å bruke våre ansiktsoljer er like effektivt som å bruke en krem, og kan også fungere enda mer effektivt. Hvorfor? Jo, fordi våre unike ansiktsoljer og serum består både av oljer, plantejuicer og urtetinkturer og dette vil gjøre at ansiktsoljen trekker raskt og godt inn i huden. (Bare husk å riste flasken før bruk for å blande alle ingrediensene og aktivisere produktet.)

Hva er forskjellen på ansiktsolje og ansiktskrem? Les mer her.

Marina Miracle vil bidra til en sunn hud i balanse. Trygt for deg og trygt for miljøet!