Min Kurv

Lukk

Hvordan virker Marina Miracle?

Våre produkter er helt naturlige. Det er den unike blandingen av oljer, urter og vitaminer som gjør at produktene virker så bra som de gjør.

Jojobaolje vil balansere huden og gi fuktighet. Avocadoolje gir dypere fuktighet og er beroligende for huden. Lavendelolje er pleiende og motvirker akne og sorte prikker. Francensenseolje vil jevne ut fine linjer og gi huden en jevnere hudtone. Aloe Vera er næringsrik for huden. Vitamin E styrker huden og jevner ut hudtonen og fine linjer. Disse fine ingrediensene er bare noen av de du finner i våre produkter.

Du kan lese mer om våre naturlige ingredienser her.

marina miracle skjønnhetspleie ansikt

Å smøre olje på huden i stedet for en krem kan være uvant for mange. Men det du da kanskje ikke viste, er at krem består alltid av en blanding av oljer og vannbaserte ekstrakter eller rent vann. I kremen blandes det inn kjemiske stoffer som holder olje og vann blandet og stabilt slik at kremen får en kremete konsistens, denne prossessen er kjent som emulifisering.

Våre produkter inneholder ikke noen former for emugulator og derfor må de alltid ristes før bruk.

Det er oljene som inneholder mest næring. Det å bruke kun olje er like effektivt som å bruke en krem, og kan faktisk fungere enda bedre da huden også får tilført de aktive, næringsrike ingrediensene, som ofte blir borte i prossessen ved å lage en krem. Du kan lese mer her om hvorfor en ansiktsolje enkelt kan erstatte en ansiktskrem.

 

 

Les om vår ansiktsolje >


Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE