Min Kurv

Lukk

Hva er farlig med kjemikalier?

Vi vet at parabener er farlige, men hva hvis vi bare kutter ut paraben-holdige produkter?

Det hadde vært greit om det var så enkelt, men i dag er det utrolig mange forskjellige kjemikalier (flere tusen) med lange kompliserte navn som mange overser. Her er noen av de mest vanlige (og farligste) kjemikaliene i hudpleie:

Skadelige kjemikalier i kosmetikk og kremer. forbudt med kjemikalier
 

♦ Sodium Laureth Sulfate (SLES) er ofte brukt som et industrielt avfettingsmiddel, men brukes også mye i vaskemidler og kosmetikk. Dette kjemikaliet er kjent for å irritere huden, det kan føre til hudsykdommer som eksem. Det har også vist seg å forårsake grå stær hos voksne og å hemme riktig utvikling av øynene til små barn.

♦ Propylene Glycol brukes for å gi fuktighet til huden, men det er også en bærer for andre kjemikalier, og bringer dem inn i huden og direkte til blodet. Propylene Glycol er kjent for å bli brukt som frostvæske. Ikke bare er det en frostvæske, men det blir brukt på flyplassene for å av-ise flyene! ...Og dette kjemikaliet er et av de vanligste i våre hudprodukter.

♦ Methylisothiazolinone er et syntetisk konserveringsmiddel. Det er kjent for å være en nervegift. Dette brukes i hudpleieprodukter og absorberes gjennom huden.

♦ BHT (Butylated Hydroxytolulene) brukes som konserveringsmiddel. Kan forårsake allergisk reaksjon og hudproblemer. Kan også trigge vekst av kreftsvulster.

Listen kunne vært flere meter lang, men du skjønner poenget vårt, vi oppforder alle til å bli mer forsiktig og mer oppmerksom på hva de smører på huden. Dette er også med tanke på miljøet fordi disse kjemikaliene er miljøfarlige og kan skade dyr og planteliv.

Våre produkter inneholder aldri noe av disse eller andre kjemiske ingredienser! Hos oss er du trygg på at det du smører på deg er helt naturlig og rent.

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE