Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Spis Frukt med anti-age effekt!

03 august 2017 – Helena Georges

Det vi spiser påvirker huden vår. Visste du at noen typer frukt har stor påvirkning på, ikke bare kropp og helse, men også på huden? Man kan gjøre en forskjell og holde seg selv og huden ung og frisk lenge ved å spise sunne frukter. Her er 4 frukter man kan spise for å ta vare på huden, men som også gir god anti-age effekt (og som er veldig godt)! 

 

Pasjonsfrukt

Pasjonsfrukt

Pasjonsfrukt er en aromatisk frukt med en sur-søt smak. Fordelen med å spise pasjonsfrukt er at den inneholder mye næringsstoffer som styrker huden. Frukten er rik på vitamin A, C, fettsyrer, magnesium, kobber, fosfor, kalsium og karotenoider, som alle er avgjørende for en sunn hud.

Det sammensatte inneholdet av vitaminer og antioksidanter bevarer kollagen og elastin i hudem og holder huden ung og fast. En skikkelig anti-aging frukt!

 

Vannmelon

vannmelon

Vannmelon inneholder verdifulle næringstoffer som vitamin A, B6, og C. Den tilfører også lykopen, som er en super antioksidant. Antioksidanter bidrar blant annet til å holde huden sunn og ung. Frukten inneholder lite fett, men gir mye vann og fiber, derfor er vannmelon også slankende.

Vannmelon er mer enn bare en frisk frukt; med sitt høye innhold av vann, hydrerer vannmelon kroppen som resulterer i en hydrert og sunn hud.

Frie radikaler i kroppen er ansvarlig for aldringstegn som fine linjer, rynker og pigmentflekker. Vannmelon er en rik kilde til antioksidanter som bidrar til å redusere frie radikaler i kroppen, og dermed hindre tegn på aldring. 

 

Mango

mango

Mango er fantastisk for huden din! Den er en god kilde vitamin C som holder huden sunn og glødende. Mango har evnen til å redusere mørke flekker, blemmer og kviser. Vitamin A og betakaroten i mango gjenoppretter, forynger og revitaliserer huden.


Anti-aging fordelene i denne frukten finnes i antioksidantene. De beskytter huden mot skadelige frie radikaler som kan forårsake hudkreft og for tidlig aldring. Vitamin C i mango bidrar også til å kurere kviser og akne.

 

Granateple

granateple

Granateplets små, saftige kjerner er fulle av forskjellige typer antioksidanter som beskytter huden mot for tidlig aldring. Oljen fra kjernerne inneholder punicinsyre, som fremmer hudens naturlige cellefornyelse.

Anti-aging fordelen med granateple er antioksidantene i frukten som beskytter og fremmer sunn celleproduksjon i huden. Granateple reduserer hudens aldring, minsker pigmentflekker og gir huden fin glød.

 

Se våre anti-aging hudpleieprodukter

(klikk på bildet for å lese mer om produktet):

 

 

 

Skrevet av Helena Georges