Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Saras Velvære

12 januar 2018 – Marina Engervik

saras velvære marina miracle forhandler

saras velvære salong marina miracle


Vi ønsker Saras Velvære velkommen som forhandler!

Sara Christensen er utdannet hudpleieterapeut og holder til i Bodø. Salongen er en lun og behagelig liten ‘oase’ midt i bykjerna, et sted for ro, rekreasjon og egenpleie. Hos Saras Velvære vil du også få profesjonell Marina Miracle ansiktsbehandling, helt naturlig og økologisk.

Sara ble introdusert for Marina Miracle da hun fikk prøve produktene en kveld hos en av våre ambassadører, Line Holdal. Sara var da på utkikk etter et helt naturlig, økologisk hudpleiemerke til salongen. Sara fikk et godt førsteinntrykk og tok kontakt med oss, så fikk hun prøve produktene i et par måneder. Hun sier at hun må virkelig like og kunne gå god for produktene hun tar inn og også se at det faktisk fungerer, derfor var det viktig for henne å prøve produktene over tid. Sara forteller at hun ble bare mer og mer fornøyd med produktene våre etterhvert som hun brukte dem, fordi hun merket så godt at huden etterhvert begynte å balansere seg. Hun merket at huden hennes så enda mer sunn ut med en frisk glød, derfor bestemte hun seg for å bli Marina Miracle forhandler.

 

Kontakt Saras Velvære:

Adresse: Storgata 26, Bodø
Tlf: 905 70 118

 

Hva noen kunder av Sara sier:

''Alltid, alltid fornøyd hos flinke flotte Sara! Snakker av 10 års erfaring; man finner ikke bedre hudpleier i Bodø!''
- Trude O.
''Helt fantastisk!! Sara har gode kunnskaper innen flere felt og er en meget godt terapeut. Her er du i trygge hender. Vil anbefale Saras Velvære på det varmeste!! Kommer tilbake :)''
- Annie K.

 

 

Vil din bedrift bli forhandler av naturlig økologisk hudpleie?

Fyll ut dette skjemaet eller send en mail til
info@marinamiracle.com
eller ring +47 940 21 900