Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Re-lansering av vippeserumet

24 november 2019 – Marina Engervik

Re-lansering av Eyelash Serum

Vårt vippeserum, Eyelash Serum, har vært på markedet nå i snart fem år og har mange faste brukere. Serumet kan brukes på både vipper og bryn og derfor heter det nå: Eyelash & Brow Serum. Serumet vil styrke håret til vipper og bryn slik at det gror seg naturlig lengre og fyldigere. Men vi så at vi hadde 3 ting som kunne bli forbedret på serumet og derfor har det nye vippeserumet blitt forbedret på tre måter:

 

1. Ny og bedre kost

Kosten er nå forbedret slik at den er mykere å bruke ved påføring på vippene, men fortsatt stiv nok til at den fordeler godt på bryn også. Kosten holder nå på mer produkt slik at påføringen er effektiv og enkel.

 

2. Ny og tykkere konsistens

Vi har nå omformulert serumet, det inneholder fortsatt de gode virkningsfulle oljene, men nå bruker vi også en naturlig voks fra solsikke og fra oliven. På denne måten har serumet blitt fortykket og har nå en konsistens som ligner på maskara, men fargen er fortsatt gjennomsiktig.

Vi utførte denne endringen for å forbedre selve effekten av serumet og for å unngå at serumet renner ned i øynene som noen opplevde med det gamle serumet. 

 

3. Uten nøtteolje

I den gamle versjonen av serumet brukte vi olje fra makadamianøtter, dette gjorde at de med nøtteallergi ikke kunne bruke serumet. Vi har tatt denne ingrediensen ut slik at nå alle kan bruke vippeserumet.

 

Nye Eyelash & Brow Serum fungerer nå enda bedre enn før fordi kosten er forbedret, formelen er tykkere og dekker vipper og bryn bedre noe som gjør at den vil fungere mer effektivt og i tillegg er den nå også allergivennlig.

Klikk her for å lese mer det nye vippeserumet.