Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Shea Hydration Mask har blitt enda bedre!

14 september 2020 – Marina Engervik

Vi vil alltid fortsette å gjøre våre eksisterende produkter enda bedre dersom vi ser at det er mulig. Shea Hydration Mask har vært en storfavoritt blant mange, men nå har vi gjort den enda bedre! Masken har fortsatt den gode, myke konsistensen og den herlige duften, men nå gir den enda bedre fukt og enda mer aktiv næring til huden!

 

sjekk100% NATURLIG

sjekk95% SERTIFISERT ØKOLOGISK

sjekkVEGANSK

sjekk100% FOOD GRADE

sjekkDERMATOLOGISK TESTET

sjekkPROBIOTISK

 

Video av re-lanseringen

 

3 viktige oppdateringer

1. Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er ofte kalt for den ultimate fuktgiveren og fuktbinder, og når vi nå har en helt unik hyaluronsyre kunne vi jo ikke la være å formulere denne inn i fuktighetsmasken vår. Vi bruker både lavmolekyl og vanlig hyaluronsyre med store molekyler, slik at vi klarer å hydrere huden på alle nivåer. Det blir helt supereffektivt for tørr og dehydrert hud, for moden og gusten hud og for å jevne ut rynker. 

Vår unike blanding av hyaluronsyrer som huden lett kan 'drikke' og bruke gir huden en fantastisk 'plumpet' glød.

Les mer om Hyaluronsyre her.

 

2. Spirulina

Nå kan vi endelig si at Shea Hydration Mask også er VEGANSK! Og det vil si at nå er absolutt alle Marina Miracle produktene veganske, hele serien er helt vegansk.

Tidligere brukte vi et perlepulver for å få økt glød og mineraler til huden, men dette har vi nå tatt helt bort og erstattet med spirulina. Som også er enda bedre for huden etter vår mening. Vi bruker en økologisk sertifisert spirulina av svært høy kvalitet og som er så ren at den også er foodgrade og kan brukes i mat eller som kosttilskudd.

Vår spirulina er svært potent og vil gi huden din et skikkelig nærings-kick og øke glød og fuktighet slik at huden blir sunn og spenstig.

Les mer om spirulina her.

 

3. Probiotisk fermentert havre

Den gode gamle havren har faktisk vidunderlige egenskaper når det kommer til å gi fuktighet og for å roe ned huden.

Havren vår er sertifisert økologisk og så ren at den også kan spises. Vi bruker både pulverisert havre, hele korn og spirer fra havre. Kornene og spirene blir probiotisk fermentert ved hjelp av vår egen unike fermenteringsprossess. På den måten får man absolutt alle godbitene som havren har å by på, alle vitaminer, antioksidanter, mineraler og mikronæring.

Les mer om havre her.

Gå til Shea Hydration Mask.