Min Kurv

Lukk

Pure Skin i Fredrikstad

Publisert

Pure Skin i Tønsberg har Marina Miracle

Pure Skin blir drevet av Susanne Marstrander Kessinger som er utdannet hud -og kroppsterapeut fra Hudpleieakademiet i Oslo. 

Pure Skin utfører velværebehandlinger innen aromaterapi, massasje, hud -/ kroppsbehandlinger, fotpleie, make-up og hårfjerning. Hver behandling blir utført etter dine ønsker og behov, basert på din hud og hudtilstand. 

Susanne testet våre produkter nøye før hun tok dem inn i salongen sin. Susanne sier:

"Som hud og kroppsterapeut er jeg opptatt av å bruke rene og naturlige produkter som jeg vet gir et godt resultat.
Jeg har i en årrekke testet mange forskjellige hudpleieprodukter som er rene, naturlige og økologiske. Etter å ha benyttet Marina Miracle på meg og mine kunder, kan jeg virkelig se at produktene er dyptvirkende og gir glød til huden.
Marina Miracle kan virkelig anbefales!!!"

 

Kontakt Pure Skin

Rødsmyrveien 4
1672 Kråkøy
Tlf.: 90 99 94 94

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE