Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle lansert i Ungarn

12 april 2019 – Marina Engervik

Renata and Zoltan Marina Miracle Ungarn

Dette er store nyheter! Marina Miracle er nå lansert i Ungarn og dette er vi så glade for!

Marina Miracle ekspanderer mer og mer til utlandet og vi starter opp franchiser i flere land i Europa. Det var Renata og Zoltan som tok kontakt med oss. Renata forteller:

''I Januar i år var vi på besøk i Bergen. Det var vårt første besøk i Norge. Vi har vært forelsket i det vakre landet lenge. I det siste har vi snakket så mye om Norge. Vi føler at det var en grunn til at vi var så tiltrukket av Norge.
For en stund siden begynte vi å fantasere mer på ideen om å finne en forbindelse mellom oss og Norge. Vi fikk da ideen om at vi ville finne et norsk produkt som vi kunne presentere på det ungarske markedet.

Vi følte at det rette produktet å jobbe med ville være et naturlig skjønnhetsmerke. Jeg søkte etter de mulige produsentene og da fant jeg Marina Miracle som jeg falt helt for. Historien deres har rørt meg fra begynnelsen og jeg sa for min mann, Zoltan: Dette er merket som jeg vil jobbe med! Vi kontaktet da Marina Miracle.

Og jeg må si at vi har møtt veldig hyggelige personer, gode produkter og er så glad, optimistisk og spent for denne forretningsmuligheten!

Produktene er fantastiske! Jeg er forelsket i emballasjen, designet og følelsen av dem! Jeg er veldig glad og takknemlig for muligheten til å jobbe med produktene og menneskene bak Marina Miracle!''

Vi ønsker Renata og Zoltan velkommen inn til Marina Miracle familien som per dags dato er på 14 fantastiske, kreative mennesker :)