Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle i KOSMETIKK

30 september 2016 – Marina Engervik

 

Marina Miracle åpning av butikk i oslo i Kosmetikk bransjeblad

Foto: Kosmetikk

Kosmetikk er et fagblad for skjønnhetsbransjen i Norge og redaktøren, Kristine, var på besøk da vi hadde åpningsfest i vår nye butikk i Frognerveien 44 i Oslo.

 

Dette skriver Kosmetikk:

Marina Miracle ekspanderer

Marina Miracle åpnet i sommer ny butikk på Frogner i Oslo. Samtidig flyttet det norske hudpleiemerket inn i nye, romslige kontorer i tilknytning til butikken.

Marina Engervik, som er gründeren bak Marina Miracle, har innredet en grønn oase med egendesignede bjørkemøbler og stilig oppstilte produkter. I enden av butikklokalet er det en iøyenfallende og frodig vegg kledd med reinlav.

Marina Miracle er 100% naturlig hudpleie laget i Norge, og med ingredienser av høy kvalitet. Engervik ønsker at butikken skal være en videreføring av merkevaren, som ellers forhandles i hudpleieklinikker samt i egen nettbutikk. 

- Vi skal gi kundene gratis konsultasjon og produktanbefaling i henhold til sin hudtype. De skal få muligheten til å kjenne på, lukte på og virkelig oppleve produktene våre. Butikken skal være et utsalgssted, men vi skal ikke tilby behandlinger, det sparer vi til forhandlerne våre, sier hun.

 

Lignende saker for deg

Intervju av fagbladet SpaBeauty >>

Bildedryss fra åpningsfesten til Marina Miracle butikken >>

Vår ansiktsrens anbefales av Costume >>