Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Møt oss på Health & Beauty messen

23 januar 2018 – Marina Engervik

Marina Miracle health and beauty messe

Den 2 - 4 februar har vi stand på årets største skjønnhetsmesse, Health & Beauty Scandinavia, som holdes på Telenor Arena i Oslo. 

Health & Beauty Scandinavia 2018 har som mål å levere det mest kvalitetsbevisste arrangementet noensinne. De har finkjemmet markedet etter de beste leverandørene innenfor flere bransjer og tar med seg de som kan tilby landets beste produkter og tjenester.

Årets messe har et tema og atmosfære som skal ose av skjønnhet, trender, luksus og velvære. Dette blir virkelig en messe verdt å besøke og vi gleder oss veldig! Håper vi ses :)

 

Hva som skjer på vår stand

  • Tips og råd om naturlig hudpleie
  • Veiledning til produkter tilpasset din hud
  • Messetilbud på alle produkter!
  • Giveaways

På standen vil du møte gründer Marina Engervik og hennes dyktige team som vil gi deg sine beste tips og råd til naturlig hudpleie, vi hjelper deg å finne riktige produkter til din hudtype og du får lukte, prøve og oppleve produktene. Og selvfølgelig kan du kjøpe produktene til en kjempegod messepris!

Vi vil også dele ut gavekort på messen. Hvis du er heldig og får 1 av de 300 kortene vi deler ut i løpet av messen kan du levere det inn på standen vår og få en gratis valgfri ansiktsolje (5ml flaske) og en Marina Miracle bomullsveske.

 

Hvor du finner oss på messen

marina miracle standplass

Marina Miracle har standplass nr 144.

Vi har tegnet en grønn linje som viser veien til standen vår i bildet over.

For å komme til standen vår går du første vei til venstre med det samme du kommer inn i messehallen, så andre vei til høyre og så vil du se oss på din venstre side.

 

Klikk på bildet under for å få 2 for 1 på billett til messen

marina miracle health and beauty