Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Franchise i Slovakia

23 august 2018 – Marina Engervik

Marina Miracle Franchise Slovakia

Marina Miracle er nå lansert i Slovakia. Det var Tereza og Miroslav som tok kontakt med oss fordi de ønsket å jobbe med våre produkter og lansere norsk, naturlig hudpleie i sitt hjemland. Derfor har vi nå startet et franchise-samarbeid med dette flotte paret. 

Miroslav er utdannet innen markedsføring og har jobbet i mange år med eget reklame og markedsføringsselskap og nå satser han sammen med Tereza på å være Marina Miracle franchise i både Tsjekkia og Slovakia. 

Tereza har lang erfaring innen hudpleie og har en lidenskap for naturlig og økologisk skjønnhetsprodukter. Etter at hun hadde gjort inngående research av nordiske, naturlige produkter ønsket hun å ta skrittet videre med Marina Miracle.

Tereza forteller:

''For tiden er jeg i permisjon med mine to vakre, små jenter. Ved andre graviditet tolererte ikke huden min lenger vanlig kosmetikk som ofte inneholder giftige stoffer. Jeg begynte da å lete etter et alternativ i naturlig kosmetikk. Men ingenting av det jeg prøvde gjorde min problematiske hud bedre.

Jeg elsker virkelig den skandinaviske livsstilen og kvaliteten, så jeg begynte å lete etter kosmetikk der. Så jeg oppdaget det norske merket Marina Miracle.
Først, likte jeg designet veldig godt og da jeg prøvde produktene fra Marina Miracle, så jeg raskt at huden min ble bedre og mer sunn. Virkelig, huden min opplevde bokstavelig talt et "mirakel". Marina Miracle fantes da ikke på det slovakiske og tsjekkiske markedet, så jeg bestemte meg for å bli eksklusiv distributør og franchise for vårt land. Jeg vil at alle kvinner i Slovakia og Tsjekkia på egen hånd kan få oppleve "miraklet".''