Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Dermatologisk testet

30 mai 2017 – Marina Engervik

Dermatologisk testing marina miracle

Slik som de fleste andre mindre merker så har vi alltid testet våre produkter på venner og kjente. Dette er dermatologisk testing og vi lærer mye av denne prosessen, men vi ønsket å sette produktene våre under lupen til ett av de større testinstituttene i Europa og kontaktet Derma Consult GmbH i Tyskland. Les mer under om hvordan det gikk!

 

HVA ER DERMATOLOGISK TESTING?

Dermatologisk testing betyr og defineres som at et produkt har blitt testet på hud for å se etter eventuelle hudreaksjoner. Produktene våre har nå blitt testet i regi av en hudlege. Testen foregikk på et legelaboratorium i Tyskland av en dermatolog og en farmasøyt. Testen ble utført på 50 frivillige personer mellom 18-68 år, menn og kvinner. Testpersonene varierte mellom forskjellige hudtyper; normal, eksem, allergisk og sensitiv hud. 

Testen ble gjennomført i henhold til retningslinjene fra COLIPA / COSMETICS EUROPE. Fordi det var en studie med mennesker, ble det utført med hensyn til prinsippet krav i Helsinki-erklæringen (1964) og senere revisjoner.
Under testeperioden avstod personene fra å bruke andre produkter på testområdene.

 

TOP SCORE!

Det er veldig gøy når samtlige Marina Miracle produkter fikk top score på testen. Ingen fikk noen form for reaksjoner og produktene ble godkjent som 'harmless' (harmløse/ufarlige). Produktene våre er nå godkjent av dermatolog som produkter som er gode og trygge å bruke for alle hudtyper.  

Vi fikk samme gode resultat for alle våre produkter. Her kan du se utsnitt av testen for Herbal Face Oil som eksempel:

Dermatologisk test resultat herbal face oil marina miracle

Dermatologisk test resultat marina miracle herbal face oil Klikk her for å lese mer om Herbal Face Oil >>