Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Bristol Spa

13 november 2017 – Marina Engervik

Bristol Spa Hotel Bristol Marina Miracle

Vi ønsker Bristol Spa velkommen som forhandler!

Bristol Spa er en liten perle i Hotel Bristol i Oslo, som har vunnet designpris for annerledes og spennende arkitektur (Maison). Hos Bristol Spa vil man oppleve ro og velvære i elegante omgivelser.

Bristol Spa drives av kropps- og hudpleieterapaut Vibeke Bakke Madsen. Hun har 21 års erfaring fra spabransjen og har tatt eksamen som internasjonal terapaut (CIDESCO).

Bristol Spa er også medlem av NFFHK (Norsk forbund for hud- og kroppsterapi).

 

Bristol Spa Marina Miracle

Bristol Spa resepsjon og hall

Bristol Spa på Hotel Bristol med Marina Miracle hudpleiebehandling


Møtet med Bristol Spa

Vi er alltid på utkikk etter nye, fine forhandlere. Helena, en av våre fantastiske medarbeidere, kontaktet Bristol Spa for å høre om vi kunne presentere våre produkter for de, og Vibeke var da på utkikk etter en naturlig og økologisk hudpleieserie, så hun takket ja. I møtet fant vi tonen med en gang, Vibeke er en strålende blid og positiv dame, så møtet gikk som en lek :) Hun var begeistret for at alle våre produkter er utviklet og laget i Norge. Vi avtalte at Vibeke og hennes ansatte skulle teste produktene i en periode, men bare etter noen dager ringte Vibeke oss og sa hvor godt de likte produktene våre og at hun ville ta det inn med det samme. 

De ansatte hos Bristol Spa har fullført Marina Miracle kurs og nå kan du få en nydelig Marina Miracle spa-opplevelse i luksuriøse omgivelser på Bristol Spa som utføres av dyktige hudpleieterapauter. De hjelper deg samtidig med din hud og tilpasser behandlingen etter hva du trenger. De har også en liten butikk hvor man kan kjøpe med seg hjem produkter.

Vi syns det er så stas å bli representert av Bristol Spa og gleder oss til videre samarbeid med de!  

 

Kontakt Bristol Spa

For å booke time hos Bristol Spa kan du ringe 22 33 55 55 eller bestille online via dette skjema. Bristol Spa ligger i Hotel Bristol med inngang fra Rosenkrantzgate 3 (Bristol Passagen).

Veibeskrivelse: Når du står foran hovedinngangen til Hotel Bristol går du til høyre rundt hjørnet og første vei inn til venstre (Det er en passasje/tunnel midt i bygningen), der inne ser du en dør til venstre, inngangsdøra til Bristol Spa.

 

ØNSKER DU Å BLI FORHANDLER AV MARINA MIRACLE?

Fyll ut dette kontaktskjema eller send mail til info@marinamiracle.com og vi tar kontakt med deg.