Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Alexandra Maria Studio

14 oktober 2018 – Marina Engervik

Alexandra Maria Studio i Nydalen Oslo forhandler av Marina Miracle

Alexandra Maria Studio er forhandler av Marina Miracle

Alexandra Maria er en erfaren og dyktig hudpleieterapeut fra Portugal. Hun har en flott salong i Oslo sammen med sine 6 ansatte.

Alexandra Maria Studio er et ansikts og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Vitenskap, teknlogi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap og å bidra til at våre kunder oppnår en økt selvfølelse. De holder til i trivelige lokaler i Nydalen i Oslo, nær Storo handlesenter, med gratis parkering på utsiden.

 

Alexandra elsker den høye kvaliteten

Alexandra Maria testet våre produkter og hun elsket de med en gang forteller hun. Alexandra sier:

''Jeg er og har alltid vært en dyrerettighetsforsvarer, og alltid vært opptatt av miljøet. Når salongen min begynte å vokse, så jeg etter et kosmetisk merke som, foruten å ha den beste kvaliteten, bruker minst mulig kjemikalier og på ingen måte ble testet på dyr. Da jeg prøvde Marina Miracle, og jeg bare elsket kvaliteten, og jeg kunne ikke tro at jeg hadde funnet alt jeg lette etter. Marina, som er en fantastisk person, hjalp meg med hele prosessen. Det er med enorm stolthet at jeg ikke bare bruker Marina Miracle selv, men også i behandlingene jeg gir til klientene mine.''

 

Vi er stolte over at Alexandra Maria Studio nå er en av våre flotte forhandlere!

Klikk her for å booke time hos Alexandra Maria Studio og se kart over hvor de holder til.

 

ØNSKER DU Å VITE MER OM Å BLI FORHANDLER AV MARINA MIRACLE?

Fyll ut og send inn dette skjema til oss og vi vil ta kontakt med deg samme dag.