Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Kamilla Haaland blogger om nattserumet

28 januar 2015 – Marina Engervik

kamillahaaland tester marina miracle argan night serum

Kamilla Haaland er en superflink Femellblogger og hun har testet vårt Argan Night Serum. 

Kamilla sier: ''Tenkte å anbefale et produkt jeg har testet ut en liten stund. Det er jo ikke så ofte jeg anbefaler produkter, så da sier det seg selv jeg liker dem skikkelig godt! Nemlig et 100% naturlig nattserum fra Marina Miracle.''

kamilla haaland tester marina miracle argan night serum

Foto: Kamilla Haaland / kamillahaaland.femelle.no

''Serumet fukter tørr hud og balanserer fet hud, gir ny glød til sliten og gusten hud, reduserer rynker og fine linjer, fjerner døde hudceller slik at nye, friske celler kommer fram og strammer opp huden. Nå er ikke jeg opptatt av rynker og den slags riktig enda, men forebygging er jo flott. For min del handler dette mest om fuktighet. I kinnene er jeg ofte så tørr at jeg kan skrape av hud som om det var eksemflekker. Da er det godt å ha et serum som dette som pleier gjennom natten. Jeg syntes denne er helt utmerket! – Også lukter den så friskt og godt!''