Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Naturlige Ansiktsmasker

18 november 2014 – Marina Engervik

Helt naturlige ansiktsmasker

4 forskjellige helt naturlige ansiktsmasker! Alle maskene er naturlige og basert på plante- og vitaminekstrakter. Hver maske har sin egen unike egenskap og virkning på huden din.

Alle maskene er allergivennlige fordi de er helt uten fargestoffer og parfyme. 

Masken er som en engangsserviett formet til et ansikt. Masken brettes ut og legges forsiktig på ansiktet. Den skal virke i 15 minutter. Etter behandlingen kaster du masken og nyter en ny og sunn hud full av glød! Maskene er avslappende å ha på og huden føles forfrisket og ny når du tar den av.

Vi har 4 forskjellige typer:

Kollagen - Inneholder naturlig ekstrakt fra kollagen. Denne masken øker elastitet i ansikt og strammer opp huden. Ansiktsmasken er bra for å jevne fine linjer i ansikt.

Granateple - Inneholder naturlig ekstrakt fra granateple. Masken er rik på vitaminer og vil forbedre hudtonen i huden slik at ansiktet blir full av ny glød og ser sunn ut.

Oliven - Inneholder naturlig olivenbladekstrakt. Denne masken er næringsrik og veldig fuktighetsgivende og er svært bra for tørr hud og sensitiv hud.

Sitron - Inneholder naturlig ekstrakt fra sitron. Denne masken er svært rik på vitamin C. Den passer bra for de med fet og uren hud.