Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Ansiktsolje for menn

07 oktober 2014 – Marina Engervik

ansiktskrem og ansiktsrens for menn

Vi har nylig lansert Active Face Oil og Reload Night Serum - en helt naturlig ansiktsolje og nattserum for menn. Hvorfor? Fordi menn også trenger naturlig vedlikehold av huden!

Vår nye ansiktsolje er nøye testet ut og formulert med tanke på mannens hud. Den lukter maskulint og gir skikkelig god fuktighet til huden, samt aktiv næring som gjenoppbygger huden og forhindrer for tidlig aldring. Oljen vil også beskytte huden mot vær og vind pga dens høye naturlige innhold av lipider. Les mer om lipider her >>

 

Hvorfor ansiktsolje og ikke ansiktskrem?

Hvis du skal klare deg med ett produkt så anbefaler vi oljen. Oljen trekker raskere inn i huden, tar med seg næringsstoffene dypt inn, og er lettere og raskere i bruk enn en ansiktskrem. Du skal kun påføre noen få dråper olje som trekker inn med én gang, og dermed unngår du at huden føles fettete. Men huden får næringen den trenger, og den blir sterkere og friskere.

 

HVORDAN BRUKE ANSIKTSOLJE FOR MENN

1 RENS

Ingen menn polerer bilen sin før de har vasket den grundig. Samme prinsipp gjelder for huden din. Du må fjerne urenheter og smuss før du smører huden med fuktighet og næring. Da unngår du å tetter porene. Du kan vaske ansiktet kun med lunkent vann, men det beste er en mild ansiktsrens for menn. Rens huden både morgen og kveld etterfulgt av ansiktsoljen!

2 RIST

Flasken med ansiktsolje må alltid ristes før bruk fordi de forskjellige ingrediensene har forskjellig "tyngde" og holder seg ikke blandet. Rist den godt slik at du får med deg alle de gode ingrediensene i hver dråpe.

3 SMØR

Drypp 4 - 6 dråper i hånden og påfør i hele ansiktet. Dette ser og føles ofte veldig lite ut, men du ønsker at oljen trekker inn i huden og ikke ligger utenpå. Huden vil bare trekke til seg det den trenger av oljen. Hvis du føler at oljen ikke trekker inn, har du mest sannsynlig brukt for mange dråper. 

 Kan ansiktsolje kombineres med krem? Det er absolutt mulig å bruke ansiktsolje som et serum for å gi ekstra næring under kremen. Påfør da først oljen, deretter krem. Les mer om hva som er forskjell på ansiktsolje og ansiktskrem.