Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Omtale av HildeChristina.com

10 august 2014 – Marina Engervik

Norges største skjønnhetsblogg skriver om vår ansiktsolje og nattserum. Og vi fikk full score!

Jan Erik er Hilde Christinas assistent. Han tester jevnlig ut nye produkter for henne. Denne gangen testet han våre to produkter; Herbal Face Oil og Argan Night Serum.

Jan Erik likte godt begge oljene. Han har en kombinasjonshud som er akneprone og ekstremt fuktfattig. For å opprettholde en okei hud er han avhengig av å tilføre ekstreme mengder med fuktighet. Dette sier Jan Erik om Herbal Face Oil etter å ha testet den ut en god periode:

''Påført huden med en dagkrem over, gir oljen en glød som jeg aldri har opplevd med noe annet serum og etter et par dagers bruk var huden min tilbake til det normale igjen uten at jeg måtte ty til fuktmaske i denne perioden. Med andre ord gir oljen absolutt fukt og næring til huden, bare ikke nok til at jeg kan bruke den alene på huden. Etter en ukes bruk kunne jeg kutte ned på bruken av fuktmaske og ved langvarig bruk har jeg kunne justere bruken av fuktmaske fra tre ganger i uken til en.''

Det er tydelig at Jan Erik har hatt et bra resultat ved bruk av vår ansiktsolje og at huden hans har begynt å nyte godt av all den gode næringen i urtene og oljene.

Jan Erik bruker kun to-tre dråper av ansiktsoljen. Dette er veldig få dråper og fungerer greit om du kun skal bruke ansiktsoljen som et serum, slik han gjør. Skal du derimot bruke oljen som erstatning for krem anbefaler vi å bruke mellom 5-8 dråper. Prøv deg gjerne fram for å se hva som fungerer best for deg.

Jan Erik konkluderer med:

''Til å være de første oljene som jeg har testet grundig er jeg mer enn fornøyd. Som fuktboostere er de suverene og det at min oljesensitive hud ikke reagerer i form av akne eller utslett er det største plusset. Begge produktene gir godt med næring, Argan Night Serum gir såvidt mer fukt enn Herbal Face Oil, men det forventer jeg egentlig av et produkt som er ment for kveldsbruk...Full Score!''

Tusen takk til Jan Erik og HildeChristina.com for den positive omtalen!

Se hele testen her.

Klikk her for å komme til våre produkter