Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju av journalisten i Hélènes Univers

14 juni 2016 – Marina Engervik

Helenes univers beauty stories

Hélène er en velkjent journalist i skjønnhetsbransjen i Norge. Hun var med å starte Norges største skjønnhetsmagasin, Costume, og har lenge jobbet som skjønnhetsredaktør og journalist.

 

Nå har hun startet den fantastiske bloggen helenesunivers.no som er en blogg som skriver om skjønnhet med et kulturelt perspektiv og undersøker temaet litt dypere enn det som vanligvis gjøres når det skrives om skjønnhet. Hélène har fokus på menneskene bak produktene og hvorfor og hvordan vi mennesker bruker skjønnhetsprodukter. Hun har nå intervjuet meg:

 

Helenes univers intervjuer Marina miracle

Marinas mirakelkur

Hun er 28 år gammel, har sin egen hudpleielinje og nyåpnet butikk på Frogner. Ikke rart jeg var nysgjerrig på mennesket bak hudpleiemerket Marina Miracle.

 

Det første som slår meg på en café en regnværsdag i hovedstaden, er utstrålingen til den ambisiøse jenta. Og da mener jeg ikke bare personligheten, men gløden i huden. Den ser sunn, velstelt og nydelig ut. Og så begynner hun å snakke engasjert om hudproblemer, om hvordan man kan gjøre noe med dem enten det er kviser, eksem, tørr eller fet hud. Hun har åpenbart funnet frem til sin egen mirakelkur.

 

Hvorfor begynte du å lage din egen hudpleie?

– Jeg hadde mye problemer med huden min, i likhet med mange andre skjønnhetsgründere som har laget sine egne løsninger. Jeg hadde veldig mye acne, og tørr, atopisk hud i tillegg. Fordi jeg var veldig opptatt av hudpleie og sminke, begynte jeg å bruke antialdrings produkter da jeg var 14 år. Jeg ville alltid ha det beste og dyreste. Til slutt reagerte huden min skikkelig.Sluttet du å bruke de dyre produktene da?

– Ja, jeg begynte å eksperimentere med ulike oljer og begynte å studere forskningsrapporter og kjemien rundt ulike ingredienser innenfor hudpleie. Til slutt var badebenken min full av ulike oljer og urter som jeg blandet sammen. Etter en stund fant jeg en blanding som huden min likte veldig godt, og etter at jeg brukte den i tre uker var jeg kvitt hudproblemene mine.Hva tror du var utslagsgivende for at huden din ble så fin?

– Urter er veldig bra for huden fordi det har legende egenskaper. Jeg har brukt mange forskjellige urter som har vært bra for min hud og har troen på at naturlige ingredienser er det beste for oss. Jo renere jo bedre, men du kan ikke bare bruke én olje. Det er blandingen og den kjemiske effekten av flere oljer som gir resultater.Hva består den opprinnelige mirakelblandingen din av?

– I Herbal Face Oil er det bare tre oljer i tillegg til urtene. Jojoba, avokado og bringebær-olje. Sistnevnte er en utrolig beskyttende olje som er veldig bra hvis du har eksem, jojoba er den oljen som likner mest på oljen vi naturlig har i huden og gir fukt uten å tette igjen porene. Avokado har nærende ingredienser.

Les mer om Herbal Face Oil her >>


Kan man bruke bare den ene oljen?

– Ja, som fuktighetskrem kan du bare bruke den alene på dagtid. Du kan eventuelt bruke nattserumet om natten for å fornye hudcellene og gi huden litt ekstra pleie. Jeg liker å gjøre det enkelt i hverdagen. Så kan man heller ta en skikkelig behandling med skrubb og maske én gang i uken.


De 100% naturlige produktene er produsert i Norge der de fleste av ingrediensene som er brukt er økologisk sertifiserte. Det finnes også egne oljer for menn som er velegnet etter barbering, og en for natten med AHA-syrer som fornyer hudcellene. I tillegg til alle de ulike oljene, lager Marina også en veldig fin ansiktsmaske som renser huden i dybden, strammer opp og gjør huden supermyk. Jeg påfører den når huden trenger en ekstra boost. Da har jeg gjerne masken på i en halvtimes tid mens jeg bader barna eller ser på tv. Resultatet er synlig med en gang, huden ser sunnere ut og har mer glød. Til daglig bruker jeg Herbal Facial Oil og den effektive og behagelige renseoljen.


Marinas anbefalinger for å bekjempe acne:

– Du må være veldig nøye med å rense huden både morgen og kveld. Porene blir så mye fortere tilstoppet når du har acne på grunn av talgproduksjonen, så en god oljerens løser effektivt opp urenhetene i huden. Mange tror at de skal tørke ut huden når de har acneproblemer men det er en gammeldags myte. Da begynner du å flasse og huden blir rød og irritert. Når huden er tørr, produserer den bare mer talg. Du skal isteden tilføre masse fukt så hudens fuktnivå etterhvert stabiliserer seg. Påfør en olje som inneholder mandelolje, gjerne i kombinasjon med urter. Jeg bruker rose, geranium og tetreolje som er antiinflammatorisk og motvirker betennelser i huden. Vær forsiktig med peelinger når du har acne. Etter tre til fire uker bør du se en vesentlig forskjell, etter tre måneder bør huden din være betraktelig bedre.

Marina har nylig åpnet butikk i Frognerveien 44 i Oslo.

 

Geranium Face Oil

Gå til oljen som bekjemper uren hud >>

 


Lignende saker for deg:

Intervju av SpaBeauty med Marina Miracle >>

Hvordan bruke ansiktsolje riktig >>

Herbal Face Oil er et produkt i konstant utvikling >>