Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Acne Fight Serum heter nå Geranium Face Oil

27 desember 2018 – Marina Engervik

Geranium Face Oil flaske

Acne Fight Serum har fått nytt produktnavn og heter nå Geranium Face Oil. Det er akkurat samme gode ansiktsoljen, bare nytt navn.

 

Hvorfor bytte navn?

Vi byttet navnet på Acne Fight Serum først og fremst fordi ordet 'serum' i navnet ble misvisende da dette i hovedsak er en ansiktsolje.

Vi har også lagt vekt på ingrediensen Geranium i navnet fordi ansiktsoljen inneholder denne fantastiske ingrediensen som også er mye av grunnen til at produktet fungerer så bra mot fet og uren hud som det gjør. 

 

5 fantastiske ting om Geranium

Geranium

Vi bruker eterisk olje fra blomsten til geraniumplanten i vår Geranium Face Oil. Når man bruker eteriske olje fra geranium får man alle de gode egenskapene til geranium pluss den fantastiske duften i en og samme dråpe olje. 

 

1. Roseduftende blomst

Geranium vokser i hovedsak i fjellområder sør i Afrika. Geranium blir ofte kalt for Rose Geranium fordi de lukter like godt og herlig som roser.

 

2. Det botaniske navnet til Geranium: Pelargonium Graveolens

Det botaniske navnet 'Pelargonium' er inspirert av at fruktenes form som ligner på en stork, 'pelargos' på gresk. 'Graveolens' refererer til bladets sterke duft, 'graveolens' betyr 'sterkt luktende' på latin.

 

3. Geranium brukes også i matlaging!

Geranium planten er spiselig og brukes i matlaging. Man finner feks Geraniumblader i retten 'potpurri'.

 

4. Geranium som medisin

Eterisk olje fra geranium brukes også medisinsk og har vist seg å hjelpe på betennelser i kroppen, premenstruelle problemer, kvalme og dårlig blodsirkulasjon.

 

5. Geranium er svært beroligende og fantastisk i hudpleie

Geranium er fantastisk i hudpleie og har helt unike egenskaper til å balansere talgproduksjonen i huden, slik at fet hud mattes ned og den kan lege akne og kviser. Den er også antiinflammatorisk og virker beroligende og demper rødheter og irritasjon i huden. Den perfekte ingrediensen for fet hud, med eller uten akne.

 

FLERE ARTIKLER FOR DEG:

Hvordan få mest mulig ut av ansiktsoljen din.

Hvilken ansiktsolje skal jeg velge?