Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Maya fra NaturligtSnygg anbefaler det beste for vinterhud

09 januar 2017 – Marina Engervik

Maya fra Naturligtsnygg tester marina Miracle

Foto: Maya / www.naturligtsnygg.se/mayanestorov

Maya Nestorov er gründer av det sunne livsstilskonseptet 'Rawfit' og hun er svært engasjert i rawfood, trening og vegansk kosthold. Maya skriver for Sveriges største naturlige skjønnhetsblogg, NaturligtSnygg.se, og hun har nylig testet og vurdert flere av produktene våre. Dette er hva hun skriver (Innlegget er opprinnelig skrevet på svensk, men jeg har oversatt det til norsk):

 

Jeg gir min vinterhud det beste fra Marina Miracle

''Siden jul har jeg prøvd hudpleie produkter fra det norske merket Marina Miracle, fordi jeg ble veldig nysgjerrig på dem etter at kjæresten min kom hjem med deres øyevippeserum til meg. Sammen med vippeserumet, fikk jeg en prøve på Argan Night Serum og herregud for noen resultater jeg har opplevd. Jeg lover at jeg ikke overdriver nå, og dette er ikke et betalt samarbeid, men bare etter et par ganger med serumet har alle mine små kviser, porer og ujevnheter blitt borte fra ansiktet mitt. Du kan selvsagt forstå da at når min lille prøveflaske var oppbrukt, var min lengsel etter en stor flaske og flere av hennes produkter stor.

 

Merket ble grunnlagt av en norsk jente som heter Marina, hvor hun lenge har lidd av ulike hudproblemer som eksem, kviser, irritert hud, etc. Hun prøvde mye ulike produkter for å bli kvitt sine symptomer, men uten å lykkes, snarere gjorde det ting verre. Hun ble lei og begynte å utvikle sine egne produkter med 100% naturlige og 97% økologiske ingredienser, rene oljer er hennes hovedfokus. Oljer som gjør mirakler med huden og håret i mange kulturer har blitt brukt i lang tid, så navnet Marina Miracle passer bra!


Så jeg har de siste ukene testet følgende produkter fra Marina Miracle: Argan Night Serum, Eyelash Serum, Herbal Face Oil, Sweet & Creamy Oil Cleanser ansiktsrens & Rosehip Peeling Mask ansiktsmaske. Jeg har lenge vært på utkikk etter et nattserum som gir nettopp den effekten som Marina Miracle's nattserum gir. Jeg våkner med en glattere hud enn jeg hadde før jeg kom i puberteten (jeg overdriver ikke) og som jeg allerede har skrevet så er alle min små urenheter og nupper helt borte. Nattserumet har en lett duft av aprikos, mandler og argan. Den inneholder også nattlysolje og AHA fruktsyrer, som exfolierer, fukter og glatter ut huden. It's a Marina Miracle, virkelig!

 

Maya fra naturligtsnygg tester marina miracle ansiktsmaske rosehip peeling mask

 Maya naturligtsnygg tester marina miracle sweet & creamy oil cleanser

Foto: Maya / www.naturligtsnygg.se/mayanestorov

Sweet & Creamy Oil Cleanser

Denne cleanseren har en "melkeaktig" konsistens med et snev av olje. Det lukter av min favoritt duft; kokosolje og er den første ansiktsrensen som kan ta bort min ikke-naturlige mascara. Jeg er positivt overrasket over det. Tommelen opp! Den inneholder også saften fra brokkoli og alfalfa. Etterlater huden fuktig, ren og myk. Jeg er med andre ord en stor fan allerede, etter bare noen få bruk, og vil fortsette å bruke denne en god stund.

 

Eyelash Serum

Dette har jeg brukt siden jul som jeg sa og jeg kjenner ikke noen veldig stor forskjell, men jeg gir det en sjanse til jeg har brukt det opp. Uansett er det alltid godt å gi vippene pleie og næring fordi de er så sårbare når man bruker sminke.


Herbal Face Oil

Denne oljen er like fin i følelsen som nattserumet, men du bruker den på dagen. Den fukter pent, også er den fullpakket med nærende oljer som jojoba og avokado. Men Argan Night Serum liker jeg bedre.


Rosehip Peeling Mask

Dette produktet er en maske / peeling i ett, med peeling fra rårørsukker. Jeg liker den fordi den har en leireaktig tekstur og er lett å vaske den av. Krukken er liten. Ville ha likt en større krukke, fordi jeg bruker masken mange ganger i måneden.

Alle produktene får en god anmeldelse, og jeg ser frem til å fortsette å gi huden min det beste.

Love Maya''

Se mer om produktene her.