Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle 100% økologisk muslinklut

20 januar 2021 – Marina Engervik

muslin cloth marina miracle

Vi har laget vår helt egen muslinklut via vår leverandør, Leroma Organics, i India. Hver gang vi lanserer et nytt produkt, om det er en klut eller en krem, tenker vi bærekraft og forsikrer oss om at leverandøren av råvarene også driver sin produksjon etisk og bærekraftig. Det er viktig for både kvalitet, samvittighet og miljø!

 

Økologisk sertifisert bomull

Vi var lenge på utkikk etter en muslinklut av høy kvalitet og som var laget av økologisk sertifisert bomull, etter flere runder kom vi endelig i kontakt med vår leverandør i India. Måten de jobber og driver bedrift på liker vi veldig godt og de møtte alle våre krav til kvalitet. Deres bomullsprodukter er økologisk sertifisert av Global Organic Textile Standard (GOTS).

 

Etisk og bærekraftig produksjon

Leroma Organics består av en stor gruppe svært dyktige håndverkere, 25 menn og 20 kvinner, de ansetter sine håndverkere basert på deres evne til å produsere produktet uavhengig av rase, kaste, nasjonal opprinnelse, religion, funksjonshemming, kjønn, seksuell legning, politisk tilhørighet, alder, ekteskap eller helsestatus. Hvis de er dyktige og etiske arbeidere, men som mangler erfaring så har de til og med et opplæringssenter hvor de som trenger ekstra kunnskap for å gjøre jobben, får muligheten til å lære dette.

De praktiserer bærekraftige metoder når de produserer produktene sine. De gjenbruker, gjenvinner og resirkulerer materialer alltid når det er mulig.

Vi er veldig glade for å nå kunne tilby deg vår 100% naturlige og økologiske muslinklut. 

 

Hvorfor bruke muslinklut?

Hvis du ikke har prøvd å bruke muslinklut i ansiktet, er nå tiden virkelig inne.

Vår muslinklut er behagelig myk, men akkurat grov nok til at du også kan bruke den til å få en mekanisk skrubb. Prøv den sammen med Sweet & Creamy Oil Cleanser. Ta først på ansiktsrensen, fukt kluten med lunkent vann og masser lett i sirkelbevegelser. Huden vil bli ren og du får samtidig skrubbet bort døde hudceller på en skånsom måte.

Muslinklut er også veldig herlig å bruke når du skal vaske av ansiktsmaske. Skyll kluten i varmt vann, vri opp og legg på ansiktet. Vask så av med kluten, dette gjentar du til masken er vasket bort. Å bruke muslinklut i stedet for bare å skylle vekk masken i en fei, vil gi deg en ny og avslappende velværefølelse. Det er utrolig behagelig. 

Kluten kan vaskes i vaskemaskin opp til 60 grader. Den krymper ca 5% etter første vask, noe som er forventet av dette materialet. Kluten er et stykke godt håndarbeid med gode materialer så denne kluten vil du kunne bruke utallige ganger. Kos deg med din helt naturlige Marina Miracle muslinklut!

Kjøp kluten her.

 Muslinklut