Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Tilfredshetsgaranti

Vi steber alltid etter å sikre at våre kunder er fornøyde med sine kjøp, men vi er imidlertid klar over at det noen ganger ikke er tilfelle. Derfor tilbyr vi en 100 % tilfredshetsgaranti på hudpleieprodukter kjøpt på marinamiracle.no. Du kan derfor trygt prøve våre produkter uten risiko og motta et nytt produkt eller få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd.

 

Slik fungerer det

Hudpleieresultater skjer ikke over natten. Som en tommelfingerregel må du bruke et hudpleieprodukt daglig i 30-45dager før du kan forvente resultater. For å benytte deg av vår tilfredshetsgaranti må du bruke produktet ditt i minst 30 dager.
Vi reagerer alle forskjellig på hudpleie. Når du bytter til et nytt hudpleieprodukt, kan du oppleve en hudreaksjon i form av rødhet. Dette er helt normalt, da våre produkter inneholder mange aktive ingredienser og for mange betyr dette at huden må jobbe mer enn vanlig. Vær tålmodig med produktet og husk at du kan kontakte oss når som helst da vi er klare til å hjelpe deg.


Hvis huden din fortsetter å reagere negativt på et produkt, vennligst kontakt vår kundeservice på info@marinamiracle.com innen 45 dager etter mottak av produktet. I e-posten må du oppgi ordrenummer og forklare problemet ditt, samt legge ved et bilde av hudens reaksjon på produktet.


Sammen med deg vurderer vi om du skal prøve et nytt produkt (uten kostnad) eller få beløpet for produktet fra den opprinnelige bestillingen refundert. Du må selv returnere produktet til vår adresse: Marina Miracle AS, Bjønsons vei 6A, 3117 Tønsberg.
Hvis du har spørsmål om vår tilfredshetsgaranti, kan du gjerne kontakte oss via chat eller sende oss en e-post til info@marinamiracle.com