Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Kan du bruke Marina Miracle når du er gravid eller ammer?

gravid

Flere av våre produkter inneholder små mengder med eteriske oljer. Flere leger og eksperter anbefaler å vise forsiktighet ved noen spesielle typer eteriske oljer i første trimester. Derfor er det noen av våre oljer vi anbefaler at du er forsiktig med å bruke dersom du er i første trimester fordi akkurat disse produktene inneholder små mengder med eteriske oljer som bør vises varsomhet med i første trimester.


I andre og tredje trimester og når du ammer, er alle eteriske oljer trygge å bruke i små mengder og derfor kan du også bruke alle våre produkter i disse periodene fordi våre produkter inneholder veldig små mengder eteriske oljer.


(Husk at dette gjelder deg som har god helse og ellers ikke har allergier mot noen av ingrediensene i produktene våre. Hvis du er usikker på noe, så anbefaler vi deg at du rådfører deg med din lege.)

 

Disse produktene bør ikke brukes i første trimester (men kan som sagt trygt brukes i andre og tredje trimester samt under amming):

X Herbal Face Oil

X Geranium Face Oil

X Active Face Oil

X Reload Night Serum

X Amaranth Face Oil

 

Alle våre andre produkter som er listet under her er trygge å bruke under hele graviditeten, mens du ammer og også i første trimester.

sjekkArgan Night Serum

sjekkAmaranth Night Serum

sjekkAcai Hydra Cream

sjekkAmaranth Day & Night Cream

sjekkS.ave O.ur S.kin

sjekkSweet & Creamy Oil Cleanser

sjekkFresh & Silky Foaming Cleanser

sjekkFlower Berry Essence

sjekkWhite Temptation Mask

sjekkSuper Skin Food Mask

sjekkEyelash & Brow Serum

sjekkOne & Only Lip Balm

sjekkEssential Nail Elixir