Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Jeg har eksem / psoriasis / rosacea, hvilke produkter bør jeg velge?

Eksem

Har du eksem, psoriasis, rosacea eller svært sensitiv hud som lett blir irritert og rød? Vi anbefaler å starte med kun tre produkter som er milde, gjenoppbygger og styrker hudbarrieren din. Denne rutinen passer både for menn og kvinner i alle aldersgrupper.

Start med disse 3 produktene

1. Sweet & Creamy Oil Cleanser: En ansiktsrens som er svært mild, men som også renser huden og fjerner all makeup. Etterlater huden ren og myk uten å tørke den ut. Rensen inneholder aktiv probiotika, gode bakterier som kan styrke hudbarrieren og roe ned sensitiv og rød hud. Brukes hver morgen og kveld som første steg i hudpleierutinen.

2. Herbal Face Oil: En beroligende og balanserende ansiktsolje som vil lindre og dempe rødheter, eksem og irritert hud. Rist flasken før bruk, drypp 4 dråper i hånden og masser godt inn på ansikt. Brukes hver morgen og kveld etter rens.

3. S.ave O.ur S.kin: En svært rik ansiktskrem som gir masse næring og fukt. Kremen vil bygge opp hudbarrieren slik at den ikke blir så lett rød og sensitiv, den gjenoppretter fuktighetsbalansen for å motvirke tørr hud og den vil pleie sår hud og eksemhud ved å framskynde leging av huden. Kremen brukes som nattkrem over ansiktsoljen. Er huden din ekstremt tørr kan du fint bruke den både morgen og kveld etter ansiktsoljen.