Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Jeg har atopisk eksem / psoriasis / rosacea, hvilke produkter bør jeg velge?

Eksem

Har du eksem, rosacea eller svært sensitiv hud som lett blir irritert? Vi anbefaler å starte med kun to produkter som er milde og gjenoppbygger og hjelper huden din til å lege seg selv. 

Start med disse 2 produktene

1. Sweet & Creamy Oil Cleanser: En ansiktsrens som er svært mild, men som også renser huden og fjerner all makeup. Etterlater huden ren og myk uten å tørke den ut. Rensen inneholder aktiv probiotika, gode bakterier som kan styrke hudbarrieren og roe ned sensitiv og rød hud.

2. Herbal Face Oil: En beroligende ansiktsolje som er som en flytende krem og som vil lindre og dempe rødheter og utslett i ansiktshuden. Denne har vi mange kunder som har blitt mye bedre av og til og med helt kvitt eksem og rosacea i ansiktet. 

 

Har du i tillegg svært tørr hud?

Da kan du fint bruke en ansiktskrem over ansiktsoljen som et siste steg i rutinen. Til ung hud 20-35 år anbefaler vi Acai Hydra Cream og til 35+ anbefaler vi vår Amaranth Day Cream. Begge kremene er såpass milde at de også passer for deg med eksem og svært sensitiv hud. De vil gi huden ekstra hydrering og næring som vil styrke hudbarrieren.