Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

ER MARINA MIRACLE TESTET PÅ DYR?

Marina Miracle er dermatologisk testet - ikke testet på dyr

Marina Miracle er IKKE testet på dyr.

Heldigvis utføres det ikke dyreforsøk i kosmetikkindustrien i Norge, men det er fremdeles flere andre land hvor det er lovlig med dyreforsøk innenfor kosmetikk. Og det er fortsatt et mangfold av merker som er testet på dyr og som selges overalt her i Norge. Marina Miracle er sterkt imot dyretesting.

 

Produktene våre inneholder ikke noe som kommer fra dyr, derfor kan vi også si at våre produkter er veganske og cruelty free.

○ Vi har gjort en grundig sjekk på hvor alle våre ingredienser kommer fra.

○ Vi har sikret oss at ingen av våre leverandører driver med dyretesting og at de heller ikke har noen andre selskap til å gjøre dette for seg.

○ Marina Miracle er helt fri for dyretesting ved alle stadier.

○ Vi samarbeider med Dyrevernalliansen og står oppført på Dyrevernets grønne lister over kosmetikk som ikke er testet på dyr.

Klikk her for å se full liste hos Dyrevernet.

 

Hvordan tester dere produktene?

For å sikre at produktene våre er trygge utfører vi dermatologisk testing i samarbeid med et hudlegesenter og testlaboratorium i Tyskland, Derma Consult GmbH, som spesialiserer seg på ulike typer testing på huden til frivillige kvinner og menn i forskjellige aldre og med forskjellige hudtyper.

 

Hva er dermatologisk testing?

Dermatologisk testing betyr og defineres som at et produkt har blitt testet på hud for å se etter eventuelle hudreaksjoner. Testene våre blir utført på et legelaboratorium i Tyskland av en dermatolog og en farmasøyt. Testene blir utført på 50 frivillige personer mellom 18-68 år, menn og kvinner. Testpersonene varierte mellom forskjellige hudtyper; normal, eksem, allergisk og sensitiv hud. 

Testene blir gjennomført i henhold til retningslinjene fra COLIPA / COSMETICS EUROPE. Alle testene blir utført på en måte som overholder krav i Helsinki-erklæringen (1964) og senere revisjoner for å beskytte menneskene involvert.
Under testeperioden avstår personene fra å bruke andre produkter på testområdene.

Produktene våre blir ikke lansert på markedet før de passerer disse testene uten noen funn, det vil si at produktene går tilbake til utviklingsstadiet om de forårsaker irritasjoner i huden til noen av kandidatene. 

Les om våre avanserte formuleringsprosesser.