Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Er produktet ødelagt når det har blitt frossent?

fryst

Det er vinter og kaldt ute og produktet du bestilte fra oss har blitt frossent når du mottar det. Kanskje innholdet er gjennomfryst og er blitt til is. Har produktet da blitt ødelagt?

Svaret er NEI. Produktet er ikke ødelagt selvom det har blitt gjennomfryst. Våre produkter er nemlig rene og naturlige råvarer som tåler å bli fryst uten at dette ødelegger noe, alle næringsstoffer er fortsatt tilstede etter tining og produktet er like virkningsfullt og helt i orden. 

 

Hva skal jeg gjøre når produktet er frossent?

Frossen ansiktsolje og/eller serum:

Du må tine produktet sakte. Ikke varm det opp, da risikerer du å ødelegger det. La produktet ditt stå i romtemperatur over natten. Neste dag skal det da være opptint. Rist flasken ekstra godt før du åpner den og bruk produktet som normalt. 

 

Frossen ansiktsrens, krem eller ansiktsmaske:

Du må tine produktet sakte. Ikke varm det opp, da risikerer du å ødelegger det. La produktet ditt stå i romtemperatur over natten. Neste dag skal det da være opptint. Det kan være du ser at produktet har skilt seg litt, dette går helt fint, du trenger bare da å riste flasken/røre om masken i krukken for å blande det igjen. Bruk produktet som normalt.