Perlepulver - Rik på mineraler

Perlepulver

Perlepulver - 珍珠粉 (kinesisk opprinnelse)

Rik på mineraler som øker kollagenproduksjon

Anti-age pulver!

Lindrer rødhet i huden

 

Hva er perlepulver?

Perlepulver er laget av ferskvannsperler eller saltvannsperler som ikke er kosmetisk pene nok til å bli et smykke. I stedet for at disse kastes blir perlene sterilisert i kokende vann og deretter malt til et fint pulver. Det fine pulveret brukes i kosmetikk verden over.

Perlepulver har blitt brukt internt og eksternt i Kina i tusenvis av år. Den eneste kvinnelige keiser i Kina, ble berømt for sin plettfrie, glødende hud, og hun var kjent for å bruke perlepulver som krem og som pudder. 

Cleopatra, keiserinne av Egypt, som alle kjenner som skjønnhetsdronning, mener historikere at badet i perlepulver og melk!

 

Hva hjelper perlepulver mot?

Perlepulver inneholder proteiner, 17 aminosyrer, polysakkarider og mer enn 30 viktige mineraler og sporstoffer som alle er kjempegode for huden! Det betyr at perlepulver har fantastiske anti-age egenskaper. Det vil også lysne mørke flekker og reparere solskadet hud. Huden vil se yngre ut og få mer spenst med en frisk glød.

Perlepulver vil også effektivt lindre utslett, akne og rødheter i huden. Huden blir roet ned og silkemyk. 

 

Hva er spesielt med vårt perlepulver?

I vår ansiktsmaske bruker vi premium grade perlepulver. Vårt perlepulver er non-nano, det vil si at pulveret er kun rent knuste perler som gir huden din glød og virker oppstrammende.

Hudpleieprodukter med Perlepulver - Rik på mineraler

Usikker på hva som passer din hud?

Produktguide

Dermatologisk testet

Se rapporter

Prisvinnende

Se våre priser

Ikke testet på dyr

Les mer