Min Kurv

Lukk

Hvorfor velge naturlig hudpleie?

Det er bare det som er helt naturlig som er helt trygt å påføre huden daglig.

Vanlig industri blander inn forskjellige ingredienser i sine produkter, mange kan være bra for deg, men mange kan også være direkte farlig for deg. Huden er kroppens største organ, ca 60% av det du smører på deg trekkes inn via huden og inn i blodbanen og kan påvirke kroppen din og helsen din.

De store merkenavnene har ikke mulighet til å produsere produktene sine like naturlige og rene som vi gjerne skulle ønske. Dette er fordi deres produkter må ha en minimum holdbarhetsdato på 3 år. Det tar ofte over 1 år fra et produkt blir ferdig produsert til det står i butikkhylla. Derfor tilsettes det forskjellige kjemikalier for å øke holdbarhet.

Vi lager våre produkter kontinuerlig. Alle produktene har en holdbarhet på minst 1 år hvis de blir oppbevart i romtemperatur og uten direkte sollys. Våre produkter er en ferskvare.

Marina Miracle er trygt og godt for huden din. Det er helt naturlig. Absolutt ingen kjemiske tilsetningstoffer, kun rene og naturlige ingredienser som vil balansere huden og gi god fuktighet.

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE