Min Kurv

Lukk

Pure Wellness Gilleleje - SPA i Danmark

Publisert

Pure Wellness Gilleleje Danmark

Pure Wellness Gilleleje er det første spaet i Danmark som har tatt inn Marina Miracle og vi er så glade! Pure Wellness Gilleleje er et luksuriøst spa som tilbyr naturlige og økologiske behandlinger som virker fornyende på kropp og sinn.

Maja, eier av Pure Wellness Gilleleje, tok kontakt med oss da hun var i gang med å starte opp spaet. Vi likte godt ideen hennes og sendte henne en prøvepakke med våre produkter. Hun testet de et par måneder og ble veldig begeistret. Nå tilbyr hun full Marina Miracle-behandlingsmeny i sitt flotte spa! Hun tilbyr også behandlinger som japansk lifting-massasje, bryn og vippe-behandlinger,  parbehandlinger og mye mer. Virkelig verdt et besøk!

Maja er utdannet kosmetolog og sportsmassør. Hun har jobbet mange år i bransjen med både spabehandlinger, kosmetologbehandlinger, tyrkisk bad med hamam og hudpleie.

 

Maja forteller:

maja

''Historien til Marina minner meg veldig om søsteren min som var veldig plaget av eksemhud da hun var ung, og det var det som fikk meg til å ta utdannelsen som hudpleier. Jeg trengte å lære mer om huden og dens funksjoner. Det er en utrolig følelse når jeg kan hjelpe folk ved å veilede dem til hvordan de skal ta vare på huden sin og å se gleden deres når de blir kvitt hudproblemene sine.

Produktene til Marina Miracle føles deilige og ser nydelige ut på huden. Jeg liker det vakre utseendet på flaskene, duften og de gode ingrediensene.''

 

Kontakt Pure Wellness Gilleleje

PureWellness Gilleleje
v/Maja Amhøj

Møllegade 3B,
3250 Gilleleje.

Tlf: +45 26161642

Web: purewellnessgilleleje.dk

 

Litt bilder fra Pure Wellness Gilleleje

Pure Wellness Gilleleje resepsjon

Pure Wellness Gilleleje 2

Pure Wellness Gilleleje Marina Miracle

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE