Min Kurv

Lukk

Lansering av naturlig sminke

Publisert

Hynt

Jeg har alltid hatt en lidenskap for hudpleie og sminke. Helt siden jeg startet Marina Miracle har jeg samtidig vært på utkikk etter et sunt og naturlig alternativ til tradisjonell sminke. Jeg har hele tiden hatt min fokus på utvikling av virkningsfull hudpleie, og jeg har aldri hatt en intensjon om å begynne å utvikle sminke. Det er to helt forskjellige felt og jeg mener at man bør ha fokus på en ting, spesielt hvis man vil bli veldig flink på akkurat det. Derfor har jeg brukt flere år på å prøve ut og lete meg fram til det jeg mener er den beste naturlige makeupen.

 

Hynt Beauty

Jeg har nå funnet det jeg (og mange andre) mener er den beste naturlige og økologiske sminken på markedet, Hynt Beauty! Og jeg har plukket ut mine favoritter og selger de nå her på marinamiracle.no. 

Hynt Beauty ble startet av Meryl Marshall. Etter at Meryl overlevde brystkreft ble hun nøye med å lese, sjekke og videreutdanne seg på ingrediensene i skjønnhetsproduktene hun brukte. Hun hadde et sterkt behov om å finne sminke som kunne gi henne forsikring om at det hun brukte på huden var trygt og fri for kreftfremkallende stoffer. Men hun ble stadig skuffet over det hun fant, så derfor bestemte hun seg for å skape sin egen sunne sminkeserie ved å bruke det aller beste av naturlige og økologiske ingredienser. Hun hadde også krav til at produktene skulle ha luksuriøs tekstur, rike pigmenter og lekker innpakning. Alt dette sammenlagt resulterte i den nå prisvinnende og elskede makeupmerket, Hynt Beauty. 

 

Ingredienser av høy kvalitet

hynt products

Dere som allerede har brukt Marina Miracle produktene vet at jeg er supernøye med kvalitet på ingredienser. Høy kvalitet og renhet har utrolig mye å si for sluttresultatet på produktet, det er jo det som gjør at produktet faktisk fungerer. Jeg har vært like nøye med å se på ingrediensene til Hynt Beauty.

Hynt Beauty bruker økologiske oljer fra jojoba, kokos, geranium og avokado for å nevne noen. De er også flinke på ekstrakter som jobber med huden, de har bl.a. ekstrakt fra acai, aloe vera, grønn te, rosmarin og alger. Det som skiller Hynt Beauty ut fra mange andre er at de lager makeup som fungerer og at de samtidig formulerer inn sertifiserte økologiske ingredienser som gir det lille ekstra ved at produktene er pleiende og nærende til huden. 

Dette er svært merkbart når man bruker feks mitt favorittprodukt fra Hynt Beauty, Duet Perfecting Concealer, denne concealeren dekker mørke ringer perfekt samtidig som den sarte huden rundt øynene får fuktighet. Resultatet blir en concealer som sitter hele dagen uten å tørke ut eller irritere huden.

Jeg håper du også vil like produktene jeg har plukket ut, hvis du savner noe, bare gi beskjed til oss her og jeg skal se om det er noe vi kan skaffe.

Klikk her for å se alle våre Hynt Beauty produkter.

 

 

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE