Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

FRK Beauty

30 november 2015 – Marina Engervik

Marina Miracle og FRK Beauty

Fitore fra FRK Beauty

Marina Miracle selges hos FRK Beauty i Porsgrunn

Fitore er hudpleier og makeupartist. Hun har god erfaring i bransjen og har nå åpnet sin egen skjønnhetssalong i Porsgrunn. 

Vi er så heldig at vi har fått en plass i hyllene og på behandlingsmenyen hos FRK Beauty. Hos FRK Beauty får du blant annet helt naturlige, luksuriøse ansiktsbehandlinger hvor Marina Miracle produkter blir brukt. Etter en slik behandling vil huden få en naturlig, fin glød og bli full av fuktighet og sunnhet. Denne behandlingen passer fint for alle, men spesielt fint de som sliter med sensitiv, tørr / sliten hud. Eller bare for å unne deg en avslappende ansiktsbehandling i en stressende hverdag.

Jeg var med på åpningen av salongen. Det var utrolig gøy! Det ble delt ut goodiebags og det var kaker og brus. Jeg fikk mingle litt med kundene og svarte på spørsmål og hjalp de med å velge riktig olje til deres hud. Det er alltid så hyggelig å kunne hjelpe andre til å få riktige produkter. (Hvis du har spørsmål så kan du sende en mail til info@marinamiracle.com)

Hvis du bor i Porsgrunn / Skien området må du bare ta turen innom Fitore på FRK Beauty, Friisebrygga 3, Porsgrunn. Hun er utrolig dyktig og er kjent for sin fantastiske service og flotte smil! :)