Min Kurv

Lukk

Forebygg tørr vinterhud

Publisert

vinterhud

Det er mange som sliter med tørr, gusten og kløende hud på vinteren. Dette skyldes den kalde og tørre luften, som trekker ut fuktighet av huden og etterlater den tørr og sliten.

Her er 5 tips som kan forebygge tørr vinterhud.

1. Ikke bruk såpe. Såpe tørker ut huden. Istedet for såpe kan du bruke lunkent vann med en mild rens som er oljebasert, da vil du også tilføre huden din fuktighet samtidig som du renser den.

Alkoholholdige produkter tørker også ut huden. Unngå tonere og andre hudpleieprodukter som inneholder alkohol.

2. Riktig temperatur. Bruk lunkent vann. Varmt vann tørker ut huden fordi det bryter ned lipidbarrieren i huden som fører til tap av fuktighet. Hvis du tar en varm dusj, ikke bruk lang tid og smør alltid huden med fuktighet etter en dusj.

Les mer om lipider her.

3. Eksfolier 2-3 ganger i uken. Når huden er tørr er en mild skrubb som fjerner døde hudceller, etterfulgt av et eksfolierende serum noe som virkelig bringer liv og fuktighet tilbake til huden din. Etter at du har renset og vasket ansiktet, påfører du Argan Night Serum (eller Reload Night Serum For MENN). Huden får dyp fuktighet og ummidelbar ny glød!

4. Tilfør fuktighet hver morgen og kveld! Det er viktig å tilføre huden riktig fuktighet. Styr unna produkter som er tilsatt syntetiske stoffer, mye vann eller mineraloljer (unaturlige oljer). Bruk heller rene, naturlige oljer som inneholder lipider og som hjelper huden til å holde på fuktigheten. Marina Miracle Herbal Face Oil inneholder næringsrike oljer som beskytter huden din på vinteren.

5. Ekstra pleie med ansiktsmaske. Ansiktsmasker som gir huden en boost med fuktighet og næring er 'livsviktig' for en tørr vinterhud. Men unngå masker som inneholder leire på denne årstiden. Leiremasker trekker ut fuktigheten av huden. Bruk heller fuktighetsmasker, gjerne et par ganger i uken.

På vinteren har huden behov for ekstra fuktighet og næring som styrker ansiktshuden og gjør den rustet for en ny dag i kulde og vind. Prøv gjerne våre ansiktsmasker, da spesielt olivenmasken som vil gi huden masse fuktighet!

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE