Avansert økologisk hudpleie fra Norge!

Emilie Brox hos FRK Beauty

11 juni 2016 – Marina Engervik

Emilie brox marina miracle frk beauty

Foto: emiliebrox.blogg.no

I Porsgrunn ligger en av våre herlige forhandlere, FRK Beauty. I salongen gjør hun signatur-behandlinger med Marina Miracle produkter. Bloggeren Emilie Brox tok en slik behandling hos henne og her kan du lese hva Emilie syns.

 

Emilie skriver:

''Huden min har vært helt krise, med stor K den siste tiden! Jeg angriper nemlig kviser og urenheter før de i det hele tatt har meldt sin ankomst skjønner dere ;-) Med andre ord har huden min fått kjørt seg, og er det ikke rart at når man får en kvise, og begynner å pelle - så kommer det flere? Slik er det i hvert fall med meg, og nå har det pågått over litt lengere tid. Ikke gøy... Jeg følte huden sårt trengte litt pleie, og jeg er liveredd for arr!! I dag har jeg testet ut en serie jeg likte veldig godt, og som jeg anbefaler varmt!''

 

emilie brox marina miracle behandling hos frk beauty

Foto: emiliebrox.blogg.no

Hun skriver videre om Marina Miracle-behandlingen hun fikk:

''Jeg besøkte FRK BEAUTY i Porsgrunn i dag, og produktene som ble brukt på huden min er 100% naturlig og laget i Norge! Et stort, stort pluss spør du meg. Jeg er egntlig helt crazy nøye på hva jeg tar på meg, og lever litt etter den "du skal kunne spise det du smører huden din i". Jeg ble både renset, skrubbet og smurt inn med lune oljer og jeg holdt på å sovne der jeg lå... At jeg ikke har gjort dette før var det eneste jeg tenkte. Det var så deilig å kjenne at huden begynte å jobbe, lukte deilige lukter og bare bli litt dullet med ;-) Hun som pleiet meg var bare så utrolig dyktig, og så skønn, jeg ville bare bli liggende der under dynen!

 

I skrivende stund er huden min helt babymyk, og jeg syntes den allerede ser rolig/dempet ut i forhold til da jeg ankom salongen! Det var nesten så jeg tok på solbriller da jeg forlot huset... I dag da jeg våknet ble jeg nesten stresset av å se meg i speilet og bare ved tanken på å sminke huden senere i dag. Du vet noen kviser nytter ikke å sminke... Men hun som pleiet meg fikk renset skikkelig og deretter tilført så mye næring at sminken til i kveld ble null problem!''

 


Lignende saker for deg:

Vår ansiktsrens anbefales av Costume >>

Stor internasjonal blogger tester våre produkter >>

RockStarCharlie tester Marina Miracle >>